İPHONE İÇİN TELEFON DİNLEME PROGRAMI

İphone cep telefonu için telefon dinleme programı arıyorsanız size tavsiyem önce dünya genelinde en çok kullanılan cep telefonu dinleme programları listesi ne bir göz atmanız olucaktır. Zira Türkiye genelinde daha doğrusu türkçe olan bir çok websitesinde iphone telefonlara özel çeşitli isimlerle sunulmuş programlar bulmanız mümkün fakat bu programların fiyatları biraz önce bahsettiğim ve dünya genelinde en çok tercih edilen dolayısıylada en popüler olan diğer yabancı kaynaklı programlara göre oldukça yüksek durumda. Örneğin Mspy gibi bir programın bile fiyatı 70 TL ila 350 TL arasında değişirken bu Türkçe sitelerde satılan programların en ucuzu 700 TL gibi bir fiyata satılıyor. Dediğim gibi bu sitelerde satılan programların fiyatları dünya ortalaması göz önüne alındığında oldukça yüksek fiyatlar aslında.

Bu yüzden biz sizler için oluşturduğumuz bu web sitesinde sizlere yukarıda ki menüdende rahatlıkla görebileceğiniz üzere dünya genelinde satışı olan en gelişmiş ve en popüler olan telefon takip ve dinleme programlarının bir listesini sunmaya çalıştık, bu listede yer verdiğimiz programlar şu anda sadece Türkiye de değil dünyada en çok kullanılan programlardır. Bu programların hemen hemen hepsinin resmi satış websiteleri yabancı kaynaklıdır ve internet üzerinden yazılımlarını satmaktadırlar. Programlar internet bağlantısı kurabilen hemen hemen tüm cep telefonlarında çalışır ve bulunduğunuz ülkenin hiç bir önemi yoktur. Yani ister italyada ister Türkiye de istersenizde japonyada olun eğer cep telefonunuzun internete bağlanabilme özelliği var ise bu programlardan her hangi bir tanesini telefonunuzda kullanabilir ve telefonunuzun takibini gerçekleştirebilirsiniz.

Yukarıdaki bilgileri verdikten sonra gelelim iphone cep telefonu için kullanılabilecek olan dinleme programlarına, öncelikle şunu söylemek gerekmektedir; eğer bir iphone nunuz var ve siz bu iphone unuza dinleme programı yüklemek istiyorsanız öncelikle iphonunuzu jailbreak yapmalısınız. Çünkü jailbreak yapılmamış bir iphone a apple store dışında bir kaynaktan program yükleyemezsiniz. Evet jailbreak yapılan bir iphone a sahip iseniz artık programı rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

İphone için yukarıdaki listede yer alan hemen hemen tüm programlar uygundur,ama hangi program diğerlerine göre daha verimlidir diye sorucak olursanız sizlere Fiyat Listesi bölümümüzde yer alan sıralamaya bakmanızı öneririm çünkü bu sıralama en çok tercih edilenden en aza göre yapılmıştır ve sürekli olarak günceldir. Ayrıca iphone telefona nasıl yükleme yapılacağına dair örnek videolara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder