CEP TELEFONU CASUS YAZILIM

cep telefonu casus program

Cep telefonu casus yazılım dendiğinde akla gelen ve cep telefonlarının uzaktan dinlenmesi izlenmesi ve kontrol edilmesine olanak veren casus programlar hakkında en kapsamlı bilgiye ulaşacağınız web sitemizde, sizlere sadece Türkiye genelinde bilinen ve kısıtlı özelliklerde olan ve fiyat olarakta oldukça yüksek diyebileceğimiz fiyatlara satılan programları bir kenara bırakıp dünya genelinde en popüler olan telefon casus programları hakkında bilgi vermeyi daha uygun gördük.

Web sitemizde ayrıntılı özelliklerini ve orjinal websitelerinden alıntı yapılmış güncel fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi edinebileceğiniz bu cep telefonu casus yazılım larının en ortak özelliği hepsinin direkt olarak internet üzerinden cep telefonlarına kolayca yüklenebilir olmalarıdır. Programların hepsi yüklenilmesi istenilen programın indirme linkinin cep telefonunun internet tarayıcısına yazılması ile 2 ila 4 dakika arasında kolaylıkla yüklenip kurulabilen programlardır. Yükleme işlemi sonrasında ise artık programlar o cep telefonunda gizli modda çalışmaya ve cep telefonu kullanıcısına her hangi bir uyarı vermeden o telefonla yapılan hemen hemen her aksiyonu programı yükleyen kişinin online hesabına gönderirler. Böylece ilgili telefon ile yapılan tüm görüşmeler, mesajlaşmalar, gezilen internet sayfaları, whatsapp facebook skype gibi mesajlaşma platformları ile yapılan iletişim ayrıntıları ve telefonun anlık konum bilgileri gibi daha bir çok veri uzaktan izlenebilmektedir.

Burada çoğu kişinin kafasını karıştıran şu işleme açıklık getirmek gerekir; program takip edilmek istenen cep telefonuna yüklenir ve takip işlemi ise herhangi bir bilgisayar ile internet hesabı vasıtasıyla yapılır. Dolayısıyla programı satın alırken oluşturduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle herhangi bir bilgisayardan programın online hesabına giriş yapıp telefondan gelen bilgileri izleyebilirsiniz.

Örnek: Örnek olarak  en çok tercih edilen telefon casus yazılım larından bir tanesi olan mspy programını satın aldığınızı varsayalım, ilgili işlemler aşağıdaki şekilde gerçekleşir.

1. MSPY programını satın alırsınız.

2. Satın aldıktan hemen sonra MSPY ı satın alırken kullandığınız e-mail adresinize kullanıcı adınız ve şifreniz gelir.

3. MSPY websitesine bu kullanıcı adınız ve şifrenizle girip MSPY programını sitede gösterildiği şekilde takip etmek istediğiniz cep telefonuna yüklersiniz.

4. MSPY sitesine kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapıp telefondan gelen bilgileri görebilirsiniz.

Cep telefonu casus yazılım denildiğinde anlaşılması ve bilinmesi gerekenler hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için websitemizin ana menüsünde yer alan ilgili sayfaları ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder