NOKİA CEP TELEFONU CASUS PROGRAMI

Nokia marka bir cep telefonu için casus program arıyorsanız önce hangi model nokia telefona sahip olduğunuzu bilmeniz önem taşımaktadır, çünkü Nokia cep telefonlarının en yeni modelleri olan Lumia modelleri windows işletim sistemiyle çalışmaktadır, Nokia X modelleri ise Android işletim sistemine sahiptirler, diğer daha eski model Nokia'lar ise Symbian işletim sistemiyle çalışmaktadır.

Şöyleki symbian olan nokia cep telefonları için burada konu edilen hemen hemen tüm programlar uygun olmakla birlikte aralarında en çok tercih edilenlerinden bir tanesi Mobistealth programıdır. Bu casus program ile symbian bir cep telefonu rahatlıkla dinleyebilir ve takip edebilirsiniz. Symbian bir nokia telefonu takip etmek istiyorsanız Mobistealth programı tercihlerinizin en başında gelmesi gerekir.

Mobistealth Ayrıntılı Anlatımı

Şayet Nokia X gibi Android model bir Nokiaya sahipseniz ozaman da yine listemizdeki tüm programları kullanabilirsiniz, bu android telefon için en uygun olan programların başında ise MSPY yazılımı gelmektedir, Mspy ile ilgili ayrıntılı anlatıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mspy Programı

Ve evet eğer Nokia lumia model bir cep telefonuna sahip iseniz şu anda  bu telefon için uygun bir program geliştirilmiş değildir, fakat hemen hemen bütün programlar en yakın zamanda windows 7 ve üstü ile çalışan Nokia Lumia modelleri içinde bir sürüm çıkarıcaklarını duyurmuşlardır. Uygun program çıktığında yine web sitemiz üzerinden ilgili programlar hakkında bilgi verilecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder