SAMSUNG TELEFON CASUS PROGRAMI

Samsung cep telefonları modellerinin en çok kullanılanları galaxy s3, galaxy s4, s5, s6, note 2, note 3,note 4, note 5, galaxy s3 mini, galaxy s4 mini, galaxy mega, galaxy trend, galaxy young modelleridir. Bu modellerin hepsi android işletim sistemi ile çalışmaktadır. Eğer sizinde takip etmek istediğiniz cep telefonunuz Samsung model telefonlardan bir tanesi ise ozaman bu cep telefonları için en uygun cep telefonu casus programlarının başında gelen Xmobile Pro veya Flexispy programlarını öncelikle düşünmeniz  mantıklı olacaktır. Her iki yazılımda alanlarında en çok özellik barındıran yazılımlar olarak dünya geneline hitap etmektedirler.

Gerek Xmobile Pro gereksede Flexispy telefon dinleme programları samsung modellerinin hemen hemen hepsinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. canlı olarak konuşmaları dinleme kameradan gizli olarak görüntü ve video alabilme ve daha sayamadığımız birçok ileri takip ve izleme fonksiyonu bu iki yazılımda mevcuttur ve oldukçada stabil ve kolay bir şekilde çalıştırılabilmektedirler.

Özellikle çocuklarının cep telefonlarını izlem altında bulundurmak isteyen aileler için tam bir destek niteliğindeki bu iki yazılımı websitemiz sizler için test etmiş bulunmakta ve özelliklerinde gösterdikleri yüksek başarı nedeniylede özellikle tavsiye etmektedir.

Samsun bir cep telefonuna takip ve izleme yazılımı düşünüyorsanız öncelikle Xmobile Pro yazılımını bir test etmeniz yerinde olur zira 3 gün ücretsiz deneme veren bir yazılımdır, kullandığınız bu 3 gün süresince yazılımın tüm fonksiyonlarını full olarak test edebilirsiniz, beğendiğiniz taktirdede satın alabilirsiniz. Flexipsy yazılımında ise henüz satın almadan önce yapabileceğiniz bir deneme mevcut değil ama sizin için bizim gerçekleştirdiğimiz denemelerde samsung telefonlarda oldukça stabil çalışan güçlü ve özellikli bir yazılım olduğunu gördük.

Bu ön bilgiler ışığında sitemizde bulunan yazılımların ilgili sayfalarından daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder