MSPY ANDROİD KURULUMU RESİMLİ

MSPY casus telefon yazılımımının Android bir cep telefonuna (samsung, htc, lg, general mobile, xperia) nasıl kurulduğunu daha önce videolu anlatım olarak sizlerle paylaşmıştık, videolu anlatımda yükleme aşamaları kolaylıkla görünüyor du fakat anlatım kısmı ingilizceydi, ingilizce anlatılmasına rağmen çok kolay bir şekilde anlaşılır olan bu videolu anlatıma ek olarak sizlere birde resimli olarak kurulumun nasıl olduğunu göstermek istedik. Ağıdaki resimli olarak mspy programının android telefona kurulumu aşama aşama resimli olarak gösterilmektedir. Bu kurulum yaklaşık 3 dakika kadar sürmektedir. Kurulum sonrasında ise MSPY programı o android telefonda hemen çalışmaya ve telefon bilgilerini kaydetmeye ve sizin online panelinize göndermeye başlar.

Öncelikle şunu söyleyelim, mspy ı satın aldığınızda sizin emailinize gelicek olan ve mspy online panelinize girmenize yarıyacak olan Kullanıcı Adı ve Parolanızla  Mspy online paneline girdiğinizde size hangi telefona yükleme yapmak istiyorsunuz diye bir seçenek gelicek ve siz oradan seçtiğiniz telefon modeline göre ayrıntılı olarak kurulum adımlarını zaten görebileceksiniz. Biz yinede buradan nasıl bir kurulum ile karşılaşıcağınızı ve nekadar kolay olduğunu sizlere göstermek istedik.



Aşağıdaki 3 seçenekten hangi cihaza yüklemek istiyorsanız onu seçiniz.



Evet işte MSPY Android Kurulumu

1.Aşama: Telefonun internet tarayıcısı açılır ve satın alma sonrasında e-mailinize gönderilecek olan ve mspy online panelinizdede yer alan mspy yükleme linkiniz buraya yazılır ve bu adrese gidilir. Yükleme linki adresine gider gitmez a.apk  dosyası otomatik olarak telefona inmeye başlar.



2. Aşama: İndirlilen a.apk dosyasına tıklanır ve aşağıdaki sayfa açılır.





3. Aşama: Pakkage installer kısmına tıklanır. ve Always seçeneği seçilir.



4. Aşama:  Continue tıklanır ve ardındanda gelen sayfadaki seçeneklerin hepsine tik atılır ve Apply denir.



5.Aşama: I accept sekmesi tıklanır.




6. Aşama:  Allow sekmesi tıklanır.




7. Aşama: Activate sekmesi tıklanır




8. ve Son Aşama: yukarıdaki gibi açılan sayfaya mspy online kontrol panelinizde yer alan aktivasyaon kodunuz girilir ve Finish Registretion sekmesi tıklanarak program kurulmuş olur.



Böylelikle Mspy programı o android telefonda artık çalışmaya ve verileri kaydedip sizin mspy online panelinize göndermeye başlar.

Hepsi bukadar kolay.

Not: Mspy online kontrol paneli dediğimizde; sizin bilgisayarınız üzerinden giriş yapabileceğiniz ve hedef telefondan gönderilen bilgileri görebileceğiniz online platform kastedilmektedir. Mspy programını satın aldıktan sonra  www.mspy.com adresi üzerinden e-mailinize gönderilen kullanıcı adı ve şifrenizle bu panele giriş yapabilirsiniz..

14 yorum:

  1. Adsız8/24/2014

    Bu program gerçekten işe yarıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir8/24/2014

      Lütfen yani sorumu bu şimdi,dünya genelinde en çok tercih edilen ve kullanılan bir programa çalışıyormu bu program diye sormanın mantığını nedir anlayamadım.

      Sil
  2. Bu resimli anlatım dinleyecegimiz telefona mi uyguluyoruz resimde olduğu gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mpsy info9/04/2014

      Sayın cimcime,
      evet yukarıdaki resimli kurulumu hedef telefona yapılır ve takip işlemide internetten mspy hesabınıza giriş yapılarak mspy online panelinizden gerçekleştirilir. Telefon verileri sizin bu mspy online panelinizegelicektir.

      Sil
  3. Turkcell T50 modelinde calışıyormu

    YanıtlaSil
  4. Vestel Venüs 5.5 için uyumlu müdür

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir10/26/2014

      evet vestle venüs 5.5 için uyumludur.

      Sil
  5. Hedef telefonu sadece bilgisayardan mı takip edebiliyoruz yoksa hesaba girip telefondanda takip edebiliyormuyuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mspy info10/26/2014

      her iki şekildede yapabilirsiniz.

      Sil
  6. Yukledigimiz telefonda program gozukuyirmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mspy info10/26/2014

      hayır yüklendikten sonra telefonda görünmez olarak çalışır.

      Sil
  7. Merhaba sim karti takili olmayan sıfır telefona yukledikten sonra o telefona sonradan sim kart takilsa yine de çalışıyor mu yani kurulum aninda sim kartin takılı olmasi şart mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mspy info2/05/2016

      her halukarda çalışıcaktır, simli veya simsiz farketmez.sonra sim degıssede calısmaya devam eder.

      Sil