SPYERA ANDROİD KURULUMU

Merhaba bu sayfamızda sizlere popüler telefon dinleme programları arasında yer alan SPYERA casus yazılımının Android bir cep telefonuna nasıl yüklendiğini resimli olarak göstermek istedik. Spyera programı en çok özelliğe sahip olan cep telefonu casus yazılımlarından bir tanesidir, diğer casus yazılımlardan en temel farkı kurulumdan sonraki kullanım kısmında çoğu işlemin gizli sms kodlarıyla sağlanmasıdır. Bu gizli sms kodlarının hangileri olduklarını ise diğer bir konumuzda sizlerle paylaşıcağız. Şimdi gelelim Spyera nın android cep telefonuna nasıl yüklendiğine.

Ön İşlem: Yükleme yapmadan önce android telefonunuzu Root yapmış olmanız gerekmektedir.(bu spyera ya özel bir durumdur,diğer programlarda illada Root yapmanıza gerek yoktur.)

 Aşağıdaki resimli anlatımda yer alan aşamalar çok basittir, kısaca şu işlemler yapılır;
-Spyera indirme linki telefonun tarayıcısına yazılır ve Enter  yapılır
-Aktivasyon kodunuz girilir ve Download yapılır
-Yükleme işlemi başlar, yükleme bitince Install yapılır(kurulum)
-Verify Permission tuşuna basılır
-Aktivasyon kodu tekrardan girilir
-Ve son olarakta Hid Aplication tuşuna basılır. Hepsi bukadar.










Spyera programaı yazımızın başındada bahsettiğimiz üzere oldukça özellikli bir casus yazılımdır.Bu özellikleri arasında canlı görüşmeleri konuşma esnasında dinleyebilme özelliği, ortam seslerini anında alabilme özelliği gibi özellikler bulunmaktadır. Bu özelliklerin hepsi uzaktan gizli sms kodlarının spyera kurulumu yapılmış hedef telefona gönderilmesi ile olmaktadır. Gizli sms kodlarının neler olduğu spyera online panelinizde zaten bulunmaktadır kodlar hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke bakınız.



2 yorum:

  1. Adsız3/08/2015

    general mobile discovery ile uyumlu mudur android 4.4.2

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cep tamir3/10/2015

      Evet general mobile 4.4.2 için uyumludur

      Sil