TELEFON DİNLEME PROGRAMI KULLANANLARIN YORUMLARI

MSPY KULLANICI YORUMLARINA GEÇMEDEN ÖNCE BİLMENİZ GEREKEN BİR KAÇ ÖNEMLİ NOKTAYA BİR GÖZ ATALIM

MSPY da ortam dinleme özelliği yoktur

MSPY da aramaları dinleme özelliği yoktur

MSPY da gizli kamera açma özelliği yoktur


Bu yukarıda saydığımız en çok talep edilen özelliklerin Mspy da olmamasından dolayı Artık mspy programını ziyaretçilerimize önermemekteyiz.


SİZLER MSPY DAN DAHA KALİTELİ

FULL ÖZELLİKLİ

TÜRKÇE ARAYÜZLÜ

24 SAAT ÜCRETSİZ DENEME YAPABİLECEĞİNİZ

XMOBİLE PRO yu 

öneriyoruz aşağıdaki linkten hemen ücretsiz deneme yapabilirsiniz.



xmobile pro





Not: Aşağıdaki yazı ve yorumlar güncel değildir. 

Telefon dinleme programı kullananların yorumlarına yer vermek istediğimiz bu sayfamızda sizlerden gelen yorumlara göre hangi cep telefon dinleme programı nın hangi telefon modellerinde diğerlerine göre daha iyi olduğunu sizlerin düşüncelerinizi baz alarak listelemeye çalışacağız. Bizlere gelen dönüşümlere göre şuana kadar bu listeleme işlemimiz hali hazırda Fiyat Listesi sayfamızda yer almaktadır.

Bu listede yer alan programların listelenmesinde en başta kullanım kolaylıkları, özelliklerinin çeşitliği ve fazlalığı, Türkçe dil desteğinin olup olmaması, fiyatları ve nihayetinde de kullanıcılardan aldığımız yorumlar etkili olmuştur. Bu yorumlarınızı diğer telefon dinleme programı kullanmak isteyen kişilere seçimlerinde yardımcı olmak adına bu sayfa üzerinden yayınlamaya devam edebilirsiniz.

Sayfamıza yapıcağınız yorumlarınızda özellikle hangi telefon modelinde hangi programı ne süreyle kullandığınızı ve memnuniyet seviyenizi 10 puan üzerinden belirtmenizi istiyoruz. Bu yorumlarınızı yayınlamadan önce ise spam olarak gönderilecek olan ve hiç bir şekilde program kullanmamış kişilerin yorumlarını engellemek adına, sadece gerçekten programı kullanmıs ve tecrübe etmiş kişilerin yorumlarına yervermek adına  hangi programı kullandıysanız onu satın aldıgınızda size emailinize gelen sipariş kodunuzun ilk 5 rakamını veya harfinide yazmanızı istiyoruz. Böylece sizin gerçek bir kullanıcı olup olmadıgınıza kanaat getirebilir ve yorumunuzu yayınlayabiliriz. Böylece tam gerçek bir bilgi kaynağını ve değerlendirmeyi site ziyaretçilerimize sunmuş olacağımıza inanıyoruz. İlginiz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

7 yorum:

  1. mspy 3 aydır kullanıyorum sipariş numaram 25309..7 kullandığım telefonlar samsung galaxy s4 ve samsung galaxy s3 mini. oldukça kolay bir program 3 aydır sorunsuz çalıştı yakında lisansım doluyor, uzattırıcam 12 aylık yapıcam.samsung telefonda tavsiyeedrim. diğerlerini kullanmadım pek bi fikrim yok nasıl oldukları hakkında. buarada siteniz oldukça bilgilendirici güzel bir site, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Daha dün aldım 3 aylık ama premium yerine temel olan mspy dan almısım yanlışlıkla premiuma yükselttim bugün, şuan herşey iyi. Telefon samsung galaxy note 2, sipariş numanam 26481...3 tavsiye ederim en iyi program bu bence.

    YanıtlaSil
  3. 29582...2 sipaeriş kodum. ben mspy alalı2 gün oldu daha xperia z de kullanıyorum suan tvasiye ederim bende.dedikleri kadar var her şeyi kaydediyo program.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya bu programı kullanmak için takip edieğimiz kişinin telefonunamı yuklücez bu programı öyle bir imkan yok adam elinden düşürmüyor telefonu

      Sil
  4. Arkadaslar herşey iyi güzelde anlamadığım tek şey var bu hedef telefon dedikleri karşı tarafın telefnundan bahsediyor heralde ama öyle bir imkan yoksa kullanıcaz bu programı takip ediceğim kişinin telefonuna bu programı yüklemem imkansız :(

    YanıtlaSil
  5. buğra4/15/2015

    xmobile pro tavsiye ederim herkeze gayet başarılı bir program ayrıca satın almadan önce deneyebiliyorsunuz bakınbi derim

    YanıtlaSil
  6. nejat güner4/12/2016

    evet xmobile pro gayet başarılı bencede şuana kadar kullandığım en iyi program diyebilrim daha önce çok program kullandım en iyi verim aldıgım bu oldu başarılı

    YanıtlaSil