CASUS TELEFON DİNLEME

Casus telefon dinleme denildiğinde özellikle ebeveyler tarafından çocuklarının cep telefonlarındaki güvenliklerini sağlamak için kullandıkları yazılımlar yada işverenlerin çalışanlarını işte geçirdikleri süre içerisinde cep telefonlarıyla yaptıkları görüşmeleri takip etmek için kullanılan ve uzaktan telefon takibi, telefon dinleme, ve telefon kontrolü yapmaya yarayan yazılımlar kastedilmektedir.
Bu casus telefon dinleme programları özelliklerine ve kullanıldıkları cep telefonu çeşitliliklerine göre  farklılıklar gösterebilmektedirler, bazı programlar full özellikli iken bazıları kısıtlı özellikte olabilmektedirler.

Full özellikli bir casus telefon dinleme programı nda bulunması gereken en önemli özellikler arasında telefon görüşmelerini dinleyebilme,ortam seslerini dinleyebilme, mesajları okuma, gps yer takibi yapabilme,email takibi yapabilme, whatsapp, facebook gibi sosyal agları takip edebilme gibi bir çok ileri seviye özellik yer almaktadır. Kısıtlı olan programlarda ise genelde konuşmaları dinleme ve ortam dinleme özellikleri bulunmaz.

Dünya genelinde kullanımı oldukça yaygın olan bu yazılımlar Türkiye'de de oldukça rağbet görmektedir.En çok rağbet gören programlar arasında özellik çokluğu ,kolay kullanılabilirliği  ve Türkçe dil desteği oluşu sebebiyle sırasıyla Xmobile Pro, Flexispy ve MSPY ilk sırada gelmektedir.

Bu casus telefon dinleme programları hakkında detaylı bilgi için yukarıda belirttiğimiz sayfalarına bakmanız yeterli olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder