CEP TELEFONUNA KEYLOGGER YÜKLENEBİLİRMİ

Keylogger nedir diye soran kişilerden iseniz bu yazımızda keylogger programlarının ne olduklarını ve nasıl kullanıldıklarına değinmeyeceğimizi öncelikle belirtmek isterim, çünkü bu sayfaya geldiyseniz zaten keylogger yazılımlarının ne olduklarını ve nasıl kullanıldıklarını biliyor olmanız gerekir diye düşünüyoruz. Peki bu yazımızda sizlere neyi anlatacağız, şöyle ki yazımızın başlığından da anlaşılacağı üzere sizlere keylogger yazılımlarının akıllı telefonlar olarak tabir ettiğimiz yeni nesil cep telefonlarına yüklene bilip yüklenemedikleri hakkında bilgi vereceğiz.

Evet keylogger lar uzun zamandır ve hala pc ve laptoplarda hatta tabletlerde kullanılıyorlar, günümüzde artık keyloggerlar diğer bir yazılım türü olan telefon dinleme programlarına entegre edilebiliyorlar ve böylelikle de akıllı telefonlarda da aynı bilgisayarlarda olduğu şekilde kullanılabiliyorlar.

Bu konuda en iyi sayılabilecek telefon dinleme yazılımlarından bir tanesi olan Xmobile Pro yazılımın bünyesine eklediği keylogger özelliğiyle programa ayrı bir değer katmış ve rakiplerinin bir adım daha önüne geçmiş durumdadır.  Eğer akıllı telefonlarda kullanılabilecek keylogger özelliğide olan bir telefon dinleme ve takip programı arıyorsanız Xmobile Pro programına bir göz atmanız akıllıca olucaktır. Xmobile Pro programının keylogger özelliği dahil olmak üzere diğer özelliklerinin neler olduğuna bakmak isterseniz www.xmobilepro.net e bakabilirsiniz.

ÜCRETSİZ DENEME yapabileceğiniz Xmobile Pro android telefon takip programını hemen test etmek istiyorsanız hemen aşağıdaki link resmine tıklamanız yeterlidir sizi ücretsiz deneme nasıl yapacağınıza dair videolu anlatım sayfasına götürecek ve adım adım nasıl kurulum yapacağınızı ve denemeye başlayacağınızı gösterecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder