MSPY NASIL KULLANILIR

MSPY PROGRAMINDA AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLER KALDIRILMIŞTIR
Aramaları Dinleme Özelliği yoktur
Ortam Dinleme Özelliği yoktur
Gizli Kamera Görüntüsü Alma Özelliği yoktur


BU SEBEPTEN DOLAYI MSPY PROGRAMINI ARTIK ÖNERMEMEKTEYİZ 
ÇÜNKÜ PEK BİR FONKSİYONU KALMADI

mspy dan çok daha kaliteli ve full fonksiyonlu olan 


yu sizlere öneriyoruz. 
24 SAAT ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ.


ÜCRETSİZ DENEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN

XMOBİLE PRO







Siz yinede mspy programını kullanmak isterseniz aşağıdaki bilgiler işinize yarayacaktır.

Mspy nasıl kullanılır? Öncelikle aranızda mspy nedir ki diyenlerinizinde olduğunu varsayarak mspy yazılımının ne olduğu hakkında kısa bir bilgi verelim. Mspy yazılımı akıllı cep telefonlarının online olarak takibine, dinlenebilmesine ve uzaktan kontrol edilebilmesine olanak sağlayan oldukçada çeşitli fonksiyonlara sahip bir cep telefonu izleme programıdır.

Bu yazılım sayesinde kişiler hem çocuklarının anlık takibini yapabilmekte, hem yaşlı bireylerinin her an nerede olduklarının tespitini gerçekleştirebilmekte hemde isterlerse iş yerlerinde çalışan kişilerin verimliliklerini kontrol edebilmektedirler. 
Saydığımız bu kullanım alanları ile birlikte oldukça yaygın bir kullanıcı kitlesine sahip olan mspy cep telefonu takip programının nasıl kullanıldığına gelince;

Mspy yazılımı hemen hemen tüm akıllı telefonlarla uyumlu olarak çalışıcak şekilde programlanmıştır ve takibi gerçekleştirilmek istenen akıllı cep telefonuna sadece iki dakika içerisinde kolaylıkla yüklenebilmektedir. Bu yükleme ise kısaca şöyle olur. Telefonun internet tarayıcısına mspy yükleme linki yazılır ve enter yapılır böylece yukleme işlemi baslar ve en fazla iki dakika içerisinde de tüm yükleme işlemi bitmiş olur. ( bu yükleme işleminin nasıl olduğunu ayrıntılı bir şekilde sitemizdeki mspy ile ilgili sayfalardan hem video hemde resimli olarak rahatlıkla görebilirsiniz.) Yüklemeyi bitirir bitirmez artık mspy programı o telefonda faaliyetine başlamış olur ve özellikleri kapsamındaki tüm bilgileri sizin mspy hesabınıza göndermeye başlar.

mspy nedirBu aşamadan sonra sizin yapacağınız tek şey mspy hesabınıza bilgisayarınızdan giriş yapmak ve programın telefondan gönderdiği bilgilere bu hesabınızdan erişmektir. Bu kadar kolay bir kullanıma sahip olan mspy programı sayesinde ister çocuklarınızın sizden uzaktayken ki kontrollerini yapabilir, her an nerede oldukları hakkında bilgi edinebilir ve cep telefonlarıyla yapacakları zararlı ve tehlikeli girişimlere engel olabilirsiniz, istersenizde yaşlı bireylerinizin her an nerede olduklarını tespit edebilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere kısaca Türkiye'de ve dünya genelinde en çok kullanıcı kitlesine ulaşmış bir yazılım olan mspy'ın nasıl bir program olduğunu ve en çok kimlere hitap ettiğini vede kısacada olsa nasıl kullanıldıgını anlatmaya çalıştık. Mspy nedir hakkında çok daha detaylı bilgi edinmek için sitemizdeki ilgili sayfaları ziyaret etmeniz yeterli olucaktır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder