LG TELEFON DİNLEME PROGRAMI

LG telefon dinleme programı özellikle lg optimus f7, optimus f5, optimus g pro, optimus  L9 L7 L5 L3 modelleri vede ayrıca nexus 4 gibi diğer android işletim sistemli LG cep telefonlarının uzaktan takibini, bu telefonlarla yapılan konuşmaların dinlenmesini ve çoğu özelliğinin yine uzaktan kontrol edilmesini sağlayan yazılımlara verilen isimdir.

Özellikle LG, Samsung, Htc, Sony gibi dünya genelinde en fazla kullanıcı kitlesine sahip olan android telefonların kolaylıkla takip altına alınabilmesi için geliştirilmiş bu yazılımların en köklü ve bir okadarda özellikli olanlarını sizlerle sitemizde paylaşıyoruz.

Bu yazılımlardan özellikle LG cep telefonları için kullanılanlarının başında sırasıyla mspy programı, mobistealth programı vede mobile spy programı gelmektedir. Bu programların özelliklerini ve takibe almak istediğiniz lg telefonuna nasıl yüklenebildiğini program sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Bir lg telefon dinleme programı yüklendiği telefonla gerçekleştirilen görüşmeler dahil mesajlar web siteleri sosyal ağlar gps verileri gibi tüm bilgileri toplayabilir ve kullanıcısına ulaştırabilir. Ayrıca kullanıldığı telefonda istenilen bölümleri erişime kapatabilme özelliğide bulunmaktadır. Bu özellikleri sayesinde aileler özellikle çocuklarının cep telefonlarıyla tehlikeli vede istenmeyen içerik barındıran websitelerine girişlerini kolaylıkla engelleyebilmektedirler.

Özellikleri oldukça geniş bir yelpazede olan bu yazılımlardan bir tanesini kullanmayı düşünüyorsanız öncelikle bakmanız gereken programlar arasında belkide ilk sırada yer alan Mspy programının özelliklerine şöyle kısacabir göz atarsak bakın MSPY neleri yapabiliyor. Mspy Özellikleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder