MSPY ONLİNE PANELİ

Mspy online paneli mspy hesabınıza bilgisayar üzerinden giriş yaptığınızda karşınıza çıkan kullanıcı ekranıdır, bu panel sayesinde mspy'ı yüklediğiniz cep telefonundan gönderilen bilgileri görebilir ve dinleyebilirsiniz. Mspy Online Paneli tamamen kullanıcı dostu olarak tasarlanmış ve hiç bir teknik bilgiye sahip olmayan bir kişinin dahi çok kolaylıkla kullanabileceği bir şekilde dizayn edilmiştir.

Mspy Online Kullanıcı Panelinin sol kısmında programın sahip olduğu özellikler aşağıya doğru sıralanmıştır ve kullanıcı bu özelliklerden hangisine tıklarsa açılan yeni ekran o özelliğe dair gönderilen bilgileri kullanıcısına sunmaktadır. Böylece kullanıcı mspy programının hedef telefondan göndermiş olduğu verileri bu panel sayesinde kolaylıkla takip edebilir.

Mspy online paneline sadece bilgisayardan değil aynı zamanda diğer tarayıcı desteği sağlayan mobil cihazlardan da mspy login yapabilirsiniz. Yani eğer internete girebilen bir akıllı telefona sahipseniz aynı bilgisayardan girer gibi bu cep telefonunuzdanda mspy hesabınıza giriş yapabilir ve aşağıdaki online paneli yine bu telefonunuzun ekranından rahatlıkla görebilir ve kontrol edebilirsiniz.


Hemen aşağıda mspy yazılımının online kullanıcı panelinin bazı ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Dilerseniz yine aşağıdaki linkten mspy programının online demosuna bakabilirsiniz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder