İMOBİSPY TELEFON DİNLEME YAZILIMI

İmobispy kapsadığı özellikler itibari ile diğer yazılımlara kıyasla oldukça iyi bir yazılımdır, İmobi spy Pro versiyonunda en göze çarpan fonksiyonlar Ortam seslerini dinleme ve Telefon görüşmelerini dinleme fonksiyonlarıdır. Bu özellikleri yanında sosyal mesajlaşma servisleri olan whatsapp, facebook, viber ve skype görüşmelerini kaydetme ve kullanıcısının okumasına imkan vermeside diğer ileri seviye özellikler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Mspy ve diğer popüler casus telefon dinleme programları ilr karşılaştırıldığında hiç bir eksiği bulunmayan bu yazılımda bazı özelliklerde fazlalıklar dahi bulunmaktadır.

İmobispy telefon takip programi nın diğer cazip gelen tarafı ise 1 yıllık lisans fiyatının oldukça uygun bir fiyata sunulmasıdır. 12 aylık imobispy kullanımının fiyatı 75$ dır. Bu fiyatı diğer yazılımlarla karşılaştırdığınızda oldukça uygun bir fiyat olduğunu görebiliriz.

Hem özellik olarak oldukça kapsamlı bir program oluşu hemde fiyat olarak cep yakmayan bir fiyatta olması imobispy yazılımını diğer yazılımlara kıyasla bir adım daha ön plana çıkarmakta ve kullanıcıların imobispya extra bir ilgi duymalarına sebep olmaktadır. Kullanım kolaylığı ve yüklemede en az diğer yazılımlar kadar kolay bir şekilde telefona yüklenebiliyor olması ise diğer bir özelliği. Yüklenmek istenen cep telefonunun internet tarayıcısına girilicek olan yükleme linki vasıtasıyla telefona 2- 3 dakika içerisinde yüklenebilir bir yazılımdır.

İmobispy telefon dinleme programi özellikleri versiyonları ve fiyatı hakkında daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki imobispy sayfasına bakabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder