MSPY SELFİLERİ YAKALAMA ÖZELLİĞİ

En yeni mspy özelliklerinden bir tanesi olan Selfileri Yakalama özelliği yada bir başka değişle Uzaktan Telefon Kamerasını Etkinleştirme özelliği nedir ve nasıl kullanılır?
Mspy Premium ile standart olarak kullanıcının hizmetine sunulan bu özellik hedef telefondaki ön ve arka kameralardan istenildiği zaman aralıklarında hedef telefonda herhangi bir uyarı vermeden görüntü almayı sağlamaktadır.

Oldukça kolay bir şekilde kullanılabilen bir özelliktir, mspy hesabınıza giriş yaptığınızda karşınıza gelen mspy kontrol paneli ekranızda Selfileri Yakala yazan bölüme giriş yapıp kamera görüntüsü almak istediğiniz zaman aralıklarını Başlangıç ve Bitiş zamanını belirtip komut vermeniz bu özelliği kullanmanız için yapmanız gereken tek şeydir.

Mspy yazılımı bu verdiğiniz komuttaki zaman aralığında, yüklü bulunduğu hedef telefonun hem ön hemde arka kamerasından aynı anda, telefon ekran kilidi kullanıcı tarafından her açılıp kapatıldığında uyarı vermeden görüntü alıcak ve bunu sizin mspy hesabınıza gönderecektir. Ön ve arka kameralardan alınan bu görüntüler aşağıdaki örnek görüntülerde olduğu gibi birleştirilip sizin mspy online kullanıcı panelinize gönderilecektir. Bu özellik sayesinde telefonun  o anda bulunduğu ortam hakkında tam ve net bir fikir sahibi olunabilmektedir.

Bu özellik en az 3 dk zaman farkıyla görüntü alabilmektedir, yani telefon kullanıcısı telefon kilidini 3 dakika içerisinde 5 defa açıp kapattığında program sadece 1 kez görüntü alır,  bir başka ifadeyle bu özellik sayesinde en fazla 3 dakikada bir görüntü alabilirsiniz. Bu kısıtlama mspy tarafından özellikle konulmuştur.

Programın demosundanda bu özelliğin mspy kullanıcı panelinde nasıl kullanıldığına bakabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder