CASUS TELEFON DİNLEME

Casus telefon dinleme denildiğinde özellikle ebeveyler tarafından çocuklarının cep telefonlarındaki güvenliklerini sağlamak için kullandıkları yazılımlar yada işverenlerin çalışanlarını işte geçirdikleri süre içerisinde cep telefonlarıyla yaptıkları görüşmeleri takip etmek için kullanılan ve uzaktan telefon takibi, telefon dinleme, ve telefon kontrolü yapmaya yarayan yazılımlar kastedilmektedir.
Bu casus telefon dinleme programları özelliklerine ve kullanıldıkları cep telefonu çeşitliliklerine göre  farklılıklar gösterebilmektedirler, bazı programlar full özellikli iken bazıları kısıtlı özellikte olabilmektedirler.

Full özellikli bir casus telefon dinleme programı nda bulunması gereken en önemli özellikler arasında telefon görüşmelerini dinleyebilme,ortam seslerini dinleyebilme, mesajları okuma, gps yer takibi yapabilme,email takibi yapabilme, whatsapp, facebook gibi sosyal agları takip edebilme gibi bir çok ileri seviye özellik yer almaktadır. Kısıtlı olan programlarda ise genelde konuşmaları dinleme ve ortam dinleme özellikleri bulunmaz.

Dünya genelinde kullanımı oldukça yaygın olan bu yazılımlar Türkiye'de de oldukça rağbet görmektedir.En çok rağbet gören programlar arasında özellik çokluğu ,kolay kullanılabilirliği  ve Türkçe dil desteği oluşu sebebiyle sırasıyla Xmobile Pro, Flexispy ve MSPY ilk sırada gelmektedir.

Bu casus telefon dinleme programları hakkında detaylı bilgi için yukarıda belirttiğimiz sayfalarına bakmanız yeterli olur.

SPYBUBBLE PRO KULLANANLAR

Spybubble Pro, evet bir zamanların en çok kullanılan cep telefonu dinleme programı olarak bilinen Spybubble Pro versiyonu son aylarda artık kullanıcılarını pekte memnun etmiyor, bizde bunu sizler için araştırdık ve edindiğimiz bilgileri siz spybubble kullanıcıları ve hala kullanmak isteyenlerle  paylaşmayı uygun gördük.
Son zamanlarda yani yaklaşık 2 aydır spybubble pro almış kullanıcılardan sitemize iletilen değerlendirmeler ve yorumlar almaya başlamıştık, bu değerlendirmeler arasında programın artık çalışmadıgını ve onceden gonderdiği çoğu veriyi son zamanlarda artık gondermemeye basladıgı gibi yorumlar vardı ve bize bunun nedenleri hakkında bir bilgimiz olup olmadığı soruluyordu.

ücretsiz deneme


Evet bu konuyu arastırdık ve gördükki Spybubble şirketi artık Pro versiyonunu satmıyor, neden satmadıgı hakkında herhangi bir açıklama yapmış değil, son iki aydır satısta olan tek versiyonu ise Spybubble Temel versiyon dur. Bu konuyla alakalı kişilerinde bileceği üzere temel versiyon olan spybubble programı pro versiyonunda olan çoğu özelliği içermediğidir. Özellikle konuşmaları dinleme ortam dinleme gibi özelliklerinin olmayısı nedeniylede artık pekte cazip bir program değildir.
Aynı zamanda Spybubble şirketi son yaptığı değişikliklerle önceden 12 aylığı 49,95$ olan bu temel versiyonunun süresinide 3 aya indirmiş ve fiyatı ise 3 aylık 49,95$ olarak koymustur. Buda taktir edersinizki sadece temel özelliklere sahip bir program için hiçte cazip bir fiyat değildir.

Sonuç olarak kısaca şunu belirtelim; spybubble pro artık satılmıyor ve  eğer spybubble pro versiyonuna benzer özellikli bir telefon dinleme programı kullanmak istiyorsanız sizlere MSPY programını önerebiliriz. Mspy programı 1, 3, 6 ve 12 aylık olarak satışta olan ve full özellikli bir telefon dinleme programıdır. Ayrıca Türkçe oluşuda extra bir avantaj sağlamaktadır. Mspy programı hakkında detayları sitemizdeki ilgili sayfalardan bulabilirsiniz. Mspy programının demo sayfasındanda online olarak nasıl bir program edineceğinize bakmanızı öneririz, oldukça kolay ve güçlü bir programdır.

MSPY HEDEF TELEFONA NASIL YÜKLENİR


mspy nasıl kurulur

Mspy Nasıl Kurulur

Dünya genelinde hem Android telefonlar için hem de İphone telefonlar için uyumlu olarak kullanılabilen en kaliteli telefon takip programlarından birisi olan mspy nasıl kurulur gelin bu konuda en kısa ve öz şekilde bilgilenin.

Mspy'ı kurulumu oldukça basittir, hem android bir telefona hemde istenirse bir iphone telefona kurulum yapabilirsiniz. Öncelikle aşağıdaki bir kaç başlığı gözden geçirmeniz kurulum öncesi hazırlık açısından oldukça önemlidir.

  • mSpy Kurulumunu takibe alacağınız cihaza yapmanız gerekir.

  • mSpy kurulumu uzaktan yapılamaz bu nedenle kurulum sırasında cihazın sizde olması gerekir ki manuel olarak kurulum yapabilesiniz.

  • mSpy'ı Android telefona kurulum yapmak ile iphone telefona kurulum yapmak arasında kurulum aşamaları yönünden farklılıklar vardır.

  • mSpy ücretsiz deneme imkanı sunan bir programdır ve her hangi bir ödeme yapmadan 7 gün süresince ücretsiz olarak kurulum yapıp full özellikleri ile deneme yapabilirisniz.

mspy nasıl kurulur










Mspy nasıl kurulur? Sizlere bunu en kısa şekilde maddeler halinde açıklayalım.

1. Mspy programı satın alınır. Şimdi Satın Al


         Bu resimdeki gibi satın almak istediğiniz lisansınızı seçin                                     Formu doldururken ilave bilgi yazan yere tik atmayı unutmayın.
  

2. Satın alırken doldurduğunuz satın alma formunda belirticeğiniz e-mail adresinize hemen mspy kullanıcı adınız ve mspy şifreniz gelir.


3. Bu kullanıcı adı ve şifrenizle bilgisayarınızdan  tr.mspy.com  adresine giderek sayfanın sağ üst köşesindeki Giriş yazan yerden mspy online panelinize giriş yaparsınız.  (bu işlem bilgisayardan yapılır)


4. Bilgisayarınızdan Mspy panelinize giriş yapınca karşınıza gelen ekran . (aşağıdaki resimdeki ekran) sizi hedef telefona yükleme adımlarına yönlendirecektir. Buradan hedef telefona uygun adımı seçerek kurulumu gösterildiği gibi yaparsınız (kurulum 2dk kadar sürer) Yükleme yapacağınız hedef telefon elinizde olmalıki yüklemeyi gerçekleştirebilesiniz.



Mesela hedef telefon samsung, htc, lg, sony veya general mobile ise Android kurulum adımlarını seçmelisiniz, eğer iphone ise IOS kurulum adımlarını seçmelisiniz. Her adım çok açık ve net bir şekilde burada size gösterilir.


İşte tüm yükleme ve kurulum işlemi bu kadar sürer. Kurulumdan sonra artık mspy hedef telefonda çalışmaya ve bilgileri kaydedip sizin mspy panelinize göndermeye başlar.Sizde  tr.mspy.com  adresinden panelinize giriş yaparak kaydedilmiş bu bilgileri gorebilir ve dinleyebilirsiniz.
( konuşmalar,mesajlaşmalar,ortam kayıtları,gps yer bildirimleri,ve daha fazlası her şey kaydedilip 

SAMSUNG GALAXY S3 MİNİ DİNLEME PROGRAMI

samsung galaxy s3 mini
Samsung galaxy s3 mini I8190 cep telefoları Android 4.1 versiyonu (jelly bean) işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonlar sınıfındadırlar, tüm jelly bean sistemli cep telefonlarında olduğu üzere Samsung s3 minide de telefon dinleme uygulamaları oldukça kolay bir şekilde kurulup çalıştırılabilmektedir. S3 mini için en uygun dinleme yazılımlarının başında tabiki çoğu akıllı telefonda da olduğu gibi Flexispy programı gelmektedir. Flexispy telefon takip programı s3 cep telefonuna nasıl yüklendiğini sitemizin üst menüsündeki  ilgili sayfasında resimli anlatım şeklinde bulabilirsiniz. Ayrıca eğer flexispy programının özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz yine bu sayfamızda bulunan özellik sıralamasını inceleyebilir ve program hakkında daha ayrıntılı bir fikir edinmiş olursunuz.

Samsun s3 mini için Flexispy dışında bir samsung dinleme programı  kullanmak isteyen kişiler için ise sunu söylemekte fayda var , sitemizde özellikleri ile değerlendirmelerini yaptığımız ve site en üstündeki ana menümüzdeki her program samsung s3 mini için uygundur ve kullanılabilir, bizim flexispy ı özellikle önermemizin nedeni ise yüklenmesinin ve kullanımının diğer programlara kıyasla daha kolay oluşu ve özelliklerininde oldukça geniş oluşudur. Ayrıca flexi programının kontrol panelinin Türkçe oluşuda bir diğer önemli husustur, diğer programların çoğu ingilizcedir.

Sizde eğer samsung s3 mini model bir cep telefonu için izleme yazılımı arıyorsanız sitemizdeki değerlendirmeler neticesinde en uygun yazılımı bulabilirsiniz, gerek flexispy programı gereksede sitemizde bahsi geçen diğer herhangi bir program hakkında bir sorunuz olması durumunda bizimle iletişime geçip bize danışabilirsiniz, İLETİŞİM bölümümüz bunun için vardır,size sorunuz hakkında en yakın zamanda dönüş yapılır.


ANDROİD 4.4.2 KİTKAT DİNLEME PROGRAMI

android telefon dinleme programıAndroid cep telefonlarında 2014 mart ayı itibariyle en son sürüm android versiyonu olan 4.4.2 Kitkat versiyonu işletim sistemi kullanılmaya başlandı,  bu versiyonda bir android cep telefonuna sahip iseniz (mesela samsung s5 gibi) ve bu telefonu takip etmek için bir dinleme yazılımı arıyorsanız en uyumlu ve özellikli telefon dinleme programları ndan birisi olan Mspy yazılımını sizlere öncelikle tavsiye edebiliriz. Mspy yazılımının özelliklerini, android kitkat olan bir cep telefonuna nasıl yüklendiğini ve diğer mspy ile ilgili en çok sorulan sorulara verdiğimiz yanıtları sitemizdeki mspy ilgili linklerimizden kolaylıkla bulabilirsiniz.

Sitemizde özelliklerini anlatmaya değer bulduğumuz diğer programlardan android kitkat uyumlu olan bir diğeri ise spyera programıdır, spyera programı da mspy programında olduğu gibi fonksiyonel özellik bakımından oldukça kaliteli içeriklerle donatılmış güçlü bir yazılımdır. Spyera programı yüklü bir android telefon en az mspy kadar kolay bir şekilde takip edilebilir, mspy programından farklı olan ve bilmeniz gereken en önemli özellik ise kullanıcı spyera panelinin ingilizce oluşudur. Bu durum ingilizce bilmeyen kullanıcılar için olumsuz bir etki yaratabileceğinden  Türkçe paneli olan mspy programını ingilizce bilmeyen kullanıcılara özellikle tavsiye ederiz. Tabii her iki dilide bilen kişiler için spyera veya mspy programlarından ikiside iyi bir tercih olucaktır. Spyera programı hakkında ayrıntılı bilgiye ana menümüzdeki ilgili bölümden ulaşabilirsiniz.

Diğer iyi bir seçenek ise Highster Mobile programıdır, bu yazılımda uzun zamandır cep telefonu takip ve izleme yazılımları içerisinde ön sıralarda kendini göstermeyi başarmış güzel bir yazılımdır, mspy veya spyera ile karşılaştırıldığında ise her nekadar özellikleri açısında onlardan pekte geri kalır bir yanı olmasada tercih edilme bakımından onlardan hemen sonra gelmektedir. Bunun nedeni ise kurulum ve kullanım bakımından onlar kadar kolay olmaması ve stabilitesinin biraz daha gevşek oluşudur. Fiyat bakımından hem mspy a hemde spyera ya kıyasla oldukça uygun olan bu programda android kitkat uyumludur ve kullanılabilir, kullanıcı paneli ingilizcedir.

En başta bahsetmeye değer bulduğumuz yukarıdaki üç program dışında kalan diğer programlar olan mobistealth, mobile spy, Topspy programlarıda android kitkat versiyonu için uygun programlardır ve dünya genelinde tercih edilme sıralamaları verdiğimiz gibidir. 
Bunların dışında kalan spybubble programı ise son zamanlarda gösterdiği kötü performanstan dolayı en son sırada yer almaktadır, bunun nedeni ise spybubble pro olan versiyonunun satısını sonlandırması ve temel versiyon olan versiyonununda fiyatını 4 e katlaması gelmektedir.

Bu yazımızda verdiğimiz kısa bilgileri baz alarak ve ana menümüzde yer alan program sayfalarındaki detaylı bilgileri inceleyerek android telefonunuza en uygun yazılımı seçebileceğinizden şüphemiz yok, Bahsi geçen tüm yazılımları yakından takip ettiğimizden ve bu yazılımlarda oluşabilecek tüm değişikliklerden sizleri haberdar ediceğimizden emin olabilirsiniz, sizde tüm bu bilgilerden faydalanmak isterseniz sitemizi ziyaret edin yeter.

İŞLETMELER İÇİN TELEFON TAKİP PROGRAMI

İşletmelerde en çok karşılaşılan ve iş verimliliğinin düşmesine sebep olarak gösterilen en önemli etmenlerin başında çalışanların iş yerine ait kullandıkları cep telefonlarıyla geçirdikleri zamanlarında iş harici görüşmeler yapmaları, iş tanımıyla alakalı olmayan mekanların gezilmesi ve aynı zamanda yine iş tanımı içerisinde olmayan çeşitli online faaliyetlerin bu cep telefonlarıyla gerçekleştrilmesi gelmektedir. Bu bir işveren için tabiki hiçte istenilen bir durum değildir ve işverenler bunun önüne geçmek için şimdiye kadar bir çok yöntem denemişlerdir ve çoğundan da başarı sağlayamamışlardır.

Bu tür durumların önünü almak için geliştirilmiş cep telefonu izleme, dinleme ve takip amaçlı kullanılan ve telefona kolaylıkla yüklenebilen yazılımlar bulunmaktadır, bu yazılımlar sayesinde işverenler çalışanlarının her an kimlerle nasıl bir görüşme yaptığını, gps takibi yaparak çalışanının nerelere gittiğini, kimlerle mesajlaştığını ve daha bir çok bilgiyi oturdukları yerden sadece bilgisayarına girerek öğrenebilmektedir.

Günümüzdeki aklılı telefonların hemen hemen hepsinde rahatlıkla kullanılabilen bu telefon takip programı hedef telefona yüklenmesi ise oldukça kolay birişlemdir, daha önce telefonunuza bir oyun indirmişsinizdir mutlaka işte bu programları telefona yüklemek kolaylık bakımından neredeyse bir oyunu telefona indirmenizden farksızdır. Takip programı nın yüklenmesi ve kurulması 2 dakika ile 5 dk arasında sürmektedir, ve kurulumdan hemen sonra yazılım telefonda aktif hale gelir ve artık yükleme yapıldıgı cep telefonundaki her bilgiyi yükleyen kişinin online paneline göndermeye başlar. Böylelikle program kullanıcısı kendisine ait kullanıcı bilgileriyle programın online paneline giriş yaparak hedef telefondan gelen tüm verileri görebilir.

Bu alanda en çok tercih edilen ve kullanılan takip programlarının özelliklerinin ve diğer genel bilgilerinin yer aldığı bu sitemizden kullandığınız cep telefonlarına en uygun programı kolaylıkla bulabilirsiniz. Konu ile ilgili daha kapsamlı bilgiye www.casusprogram.info dan ulaşabilirsiniz.

MSPY KONTROL PANELİ AYARLAMA

Mspy cep telefonu izleme yazılımını satın alıp kullanmaya basladıgınızda ilk yapmanız gerekn şey tabiki mspy online panelnize girmek ve oradaki bazı ayarları kendinizin ihtiyacına göre ayarlamaktır. Bildiğiniz üzere mspy programını satın aldıktan hemen sonra emailinize kullanıcı adınız ve şifreniz gelir ve sizde bu bilgilerle mspyonline.com adresinden online kontrol panelinize giriş yaparsınız ve programı hedef telefona kurup izleme işlemini başlatırsınız. Bu izleme işlemini başlattıktan hemen sonra panelinizde bazı ayarları değiştirmeniz çok daha iyi veri almanızı sağlayacaktır, işte bu ayarlardan söz etmek istiyoruz.

Aslında çok kolay bir iki ayar hepsi, aşağıdaki resimlerdende bu ayarların nasıl olduğunu kolaylıkla görebilirsiniz, aslında tek yapmanız gereken bir iki yerde değiişiklik yapmak.

Kısaca Yapmanız Gereken Şey: Panelinizin sol menüsünden ilgili bölümleri seçip o bölüm içerisinde yer alan Ayarlar kısmındaki Senkron Yöntemi kısımlarını Tüm bağlantılar olarak ayarlamak.

Aşağıdaki resimlerde görüldüğü üzere

Yapmanız gereken şey Telefon Yönetimi kısmındaki tüm kısımları Tüm Bağlantılar olucak şekilde ayarlamanız en doğrusu olur.Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise Güncelleme Aralığı kısmın 10 dakikadan az olmaması Konum Güncelleme Aralığınında 20 dakikadan az olmamasıdır. makul rakamlar 1.si için 10dk  ve 2.si için 25dk dır.


Bu şekilde yapıcağınız bir kaç ayar sayesinde mspy programı tüm verileri panelinize en kısa zamanda göndericektir , ister arama kayıtları ister sms ve diğer video ve fotoğraflar istersenizde gps yer bildirimleri hepsi tek tek panelinize düşecektir. Hedef telefonla yapılan her işlem sonradan hedef telefondan silinse dahi mspy dan kaçamaz ve mspy o veriyi sizin panelinize mutlaka ulaştırır. Çünkü hedef telefonla yapılan işlem mspy programı tarafından hemen kaydedilir ve sonradan silinse dahi mspy onu bir kere kaydetmiştir ve hemen sizin online panelinize gönderir. 
Örneğin telefon kullanıcısı bir sms atıp bu sms'e cevap aldığını varsayalım ve bu mesaj alış verişinden sonra telefondan bu mesajları sildiğini düşünün, mspy için bu problem değildir çünkü o sms leri kaydetmiştir artık silinmiş olsalar dahi kaydettiği o sms leri sizin online panelinize gönderir, aynı şey bir vide veya bir resim içinde geçerlidir.

Aşağıdaki linke tıkladıktan sonra gelicek sayfada DEMOYA BAK  yazan yere tıklayıp mspy programının online demosunu inceleyebilirsiniz.

mspy online demo

ESKİ VE ŞUANKİ TELEFON TAKİP PROGRAMLARI ARASINDAKİ FARKLAR


Cep telefonlarının sadece konuşmak ve sms atmak için  kullanılmayıp aynı zamanda internette kolaylıkla sörf yapılabilen akıllı mobil cihazlar olmaya baslamalarından hemen önce de telefon takibi yapabilen cep telefonu dinleme programları bulunuyordu, fakat o zamanki telefon izleme programları ile şu anki programlar arasında oldukça büyük farklar bulunmakta, özellikleri açısından şu anki casus yazılımlar kullanıcılarına o zamankilerle kıyaslanmıyacak kadar fazla özellik sunabilmektedirler.

Telefon casus teknolojisinin ilk geliştiği zamanlardaki yazılımlar pekte stabil olmayan yazılımlardı ve kullanıldıkları telefonlarda donmalar, konuşma aralarında biplemelere telefon ışığında yanıp sönmelere kadar birçok lag içermektelerdi ve bu yüzdende kullanıcısı açısından sıkıntılı durumlar ortaya çıkabilmekteydi, zaman geçtikçe ise hem telefonların kapasitelerinin artıp artık akıllı telefon formatına geçmeleri hemde yazılım şirketlerinin kendi açıklarını geçen bu zaman zarfında kapatmaları ve yazılımlarına daha da ileri fonksiyonlar eklemeleri neticesinde günümüzdeki süper casus yazılımlar diyebileceğimiz ve çalıştıkları telefonlarda hiç bir uyarı vermeyen telefon izleme, takip ve dinleme programları ortaya çıkmıştır.

Sektöre olan talebin oldukça yüksek bir seviyede olması ve bunu fırsat bilen büyük yazılım şirketleri arge çalışmalarına ayırdıkları bütçeyi dahada arttırma yolunu seçmiş ve müthiş bir rekabet içerisinde olan bu piyasada var oluşlarını sürdürmeye çalışmışlardır. Şu anda dünya genelinde telefon izleme alanında faaliyet gösteren en önemli ve en kabul görmüş yazılım şirketlerinin çıkardığı telefon dinleme yazılımlarını sizler için bu sitemizde bir araya getirdik ve en güncel halleriyle tüm özelliklerini ve güncel fiyatlarını dahi sizleri bilgilendirmek adına ilgili yazılarımızda paylaştık. Sitemizdeki bilgilerin güncelliği konusunda gereken en üst seviyedeki çabayı göstermekteyiz. Sizde eğer ilgili yazılımlar hakkında en güncel bilgilere ulaşmak istiyorsanız sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olucaktır.

MSPY SATIN ALMA İŞLEMİ

Mspy cep telefonu dinleme programı satın almak isteyen kişilerin en çok karşılaştıkları problem satın alma sırasında formu doldurup satın al tuşuna bastıklarında ekrana gelen ''Kırmızı Alanları Doğru Doldurun'' uyarısıdır, bu nedenle çoğu kişi satın alma işlemi sırasında programı satın almayı tekrar tekrar denemelerine karşın bir türlü satın alamamaktadırlar. Bunun aslında çok basit bir sebebi bulunmaktadır, formu dolduran kişilerin gözünden kaçan  ve formda işaretlenmesi gereken bir yer daha vardır ve satın almak isteyen kişiler bu kısmı gözden kaçırabilmektedirler. Aşağıdaki resimdende rahatlıkla görebileceğiniz üzere formun sol alt köşesinde yer alan İlave Bilgi   kısmında iki adet kutucu
k vardır ve bu kutucuklara tik atılması gerekmektedir. Bu işlem program satın alma şartlarını kabul ettiğinizi gösterir bir kısımdır ve tik atılmadıgı taktirde satıs gerçekleşmez. İşte kişi burayı tik atmadan satın alma işlemini gerçekleştirmek istediğinde doğal olarak yukarıdaki belirttiğim uyarı mesajıyla karşılaşır, bu nedenle mspy satın alırken ilgili kısmı gözden kaçırıpta defalarca satın almak için uğraşmayın.

mspy satın alamıyorum




GALAXY NOTE 3 DİNLEME PROGRAMI

Samsung galaxy note 2 den sonra şimdi galaxy note severlerin yeni gözdesi olan Note 3 cep telefonu Android OS 4.3 (jelly Bean) işletim sistemine sahip, oldukça çeşitli fonksiyonları olan bir akıllı telefondur. Neredeyse  bir bilgisayar ile yapabileceğiniz her işlem bu akıllı telefonla artık mobile olarak gerçekleştirilebilir hale gelmiştir.
Sizde bu çok akıllı Galaxy Note 3 cep telefonuna sahip iseniz ve bu telefona izleme, takip ve dinleme işlevlerini bir anda gerçekleştirebileceğiniz en uygun cep telefonu dinleme programını yüklemek istiyorsanız sizlere uygun en iyi programların başında MSPY programı gelmektedir, mspy programı android işletim sistemli cep telefonlarında göstermiş olduğu yüksek performanstan dolayı dünya genelinde android telefonlarda en çok kullanılan dinleme programı olma başarısını göstermiş bir programdır, ve halende listenin en üstündeki yerini korumaktadır.

Mspy programını Note 3 cep telefonuna yüklediğinizde artık bu cep telefonu ile yaplıan her görüşme, atılan her sms veya mesaj , girilen her e-mail, web siteleri ve gidilen her mekan sizin izlemiz altında olacaktır. Mspy online panelinize giriş yaptığınızda Note 3 cep telefonundan panelinize gönderilmiş olan tüm bu verileri izleyebilir, görebilir ve hatta isterseniz bilgisayarınıza dahi indirebilirsiniz. Daha önceki yazılarımızın çoğunda da özellikle vurgulamakta fayda gördüğümüz bir noktada mspy programının kullanıcı panelinin Türkçe oluşudur bu özelliği sayesinde diğer önerdiğimiz programlardan farklı olarak mspy programını ingilizce bilmeseniz dahi rahatlıkla kullanabilmektesiniz.

Galaxy note 3 te kullanabileceğiniz diğer çok fonksiyonlu program ise Spyera programıdır, mspy programına göre özellikleri açısında pek farkı olmamasına rağmen spyera programıda özellikle ortam dinlemesi ve konuşmaların dinlenmesi konusunda lider diyebileceğimiz bir altyapıya sahip bir programdır,  Spyera programınn mspy programına göre dezavantajı ise fiyatının mspya göre çok daha yüksek oluşu ve Türkçe dildestekli bir panelinin olmayışıdır. İngilizceyi en azından orta seviyede bilen bir kullanıcı için spyera programını özellikle tavsiye edebiliriz fakat ingilizceniz yoksa spyeraya pekte yaklasmamanızda yarar var zira biraz karışık gelebilir.

SAMSUNG GALAXY S5 DİNLEME PROGRAMI

Samsung galaxy s5 şu ana kadarki en iyi android telefonların başında gelmektedir, Android OS 4.4..2 kit Kat işletim sistemiyle piyasaya çıkan bu muhteşem akıllı cep telefonuna sahipseniz ve bu telefon için uygun bir cep telefonu dinleme programına ihtiyacınız varsa ozaman doğru yerdesiniz demektir.
Tüm android işletim sistemli cep telefonu ve tabletlerde  dünya genelinde en çok tercih edilen cep telefonu casus yazılımlarından olan bir kaç program arasında tercih yapabilirsiniz. Bu programların listesini hemen sitemizin üst barında yer alan ana program menümüzden bulabilirsiniz. İster programları tek tek inceleyip özelliklerine bakıp ve online demo panellerini inceleyip kendiniz karar verin isterseniz de sizler için bizin hali hazırda yaptığımız aşağıdaki değerlendirmeye kulak verin.

Evet Samsung Galaxy S5 için en uygun olarak belirlediğimiz hem kullanımı kolay hemde özellikleri bakımından oldukça kapsamlı olan ilk seçimimiz FLEXİSPY programıdır. Flexispy telefon dinleme programı android işletim sistemli telefonlarda (samsung, htc, lg, general mobile gibi) oldukça kolay kurulumu ve kullanımı nedeniyle ilk tercihimiz olmuştur. Samsung galaxy s5 cep telefonuna Flexispy programının yüklenmesi ve kurulması işlemi toplam da 5 dk kadar sürmektedir ve mspy programı bu  kurulumun hemen sonrasında telefonda aktif olarak arka planda çalışmaya başlar ve telefon kullanıcısına hiç bir uyarı vermeden işlevini sürdürür. Kurulum işleminin video olarak veya şematik olarak anlatımını şu ilgili sayfalarımızdan bulabilirsiniz. Flexispy Yüklenmesi

Flexispy android kurulum videosunu ve resimli kurulum adımlarını izlediğinizde programın galaxy s5 telefona kurulmasının ne kadar kolay oldugunu görüceksiniz. Daha önce hiç bir şekilde telefona program yüklememiş bir kişinin bile en fazla 5dk sını alacak bu kurulum işleminin ayrıntılı anlatımını programı satın aldıgınızda giriş yapabileceğiniz Flexispy online panelinizde de ayrıca bulabileceksiniz. Kurulum sihirbazı ekranından kurulum adımlarını tek tek uygulayarak 5 dakika içinde kurulumu bitirebilirisniz.

Peki flexispy programının galaxy s5 te uygulanabilecek hangi özellikleri bulunmaktadır? evet kısaca şöyle cavap verelim, galaxy s5 telefonda bu yazılımın full özellikli olarak kullanılabilir, tüm fonksiyonları galaxy s5 te çalışmak için uyumludur. Tek yapmanız gereken flexispy ı satın aldıktan sonra online panelinize giriş yapıp oradaki android kurulum aşamalrını 5 dk da telefona uygulamak ve takibe başlamak. Flexispy programının tüm özelliklerini ise şu sayfamızdan görebilirsiniz.Flexispy Özellikleri

EN İYİ TELEFON TAKİP PROGRAMI HANGİSİ

En iyi telefon takip programı hangisidir diye soruyorsanız önce dünya genelinde satışı bulunan ve şu anda en popüler olan telefon takip programlarına bir göz atmanız gerekmektedir, bu takip programları ile bildiğiniz üzere bir cep telefonunun tam olarak anlık gps takibi yapılabilmekte ve o telefon ile yapılan her türlü aktivitede de izlenebilmektedir.
Telefon takip programlarının en iyi ve özellikli olanları yüklendikleri telefonlarda gizli modda arka planda çalışırlar ve kullanıcılarına telefonda çalıştıklarına dair herhangi bir uyarı vermezler ve telefonda olduklarının anlaşımlası çokta mümkün değildir. Bu yüzdende telefon casus programı olarakta adlandırılırlar.

Telefon takip programlarının şu anda dünya çapında en çok tercih edilenlerini zaten sitemizin ana menüsünde sırasıyla bulabilirsiniz, ama yinede şöyle bir değerlendirme yapacak olursak Xmobile Pro programı bu programlar arasında bir miktar daha ön plana çıkmaktadır. Xmobile Pro programı özellikle Türkçe dil desteği sağlaması nedeniyle Türkiye'dende oldukça rağbet gören bir takip programı olmuştur. Diğer telefon takip programlarının resmi siteleri ve kullanıcı panelleri ingilizcedir ve en azından temel seviyede bir ingilizce bilgisi gerektirirler, Xmobile Pro için ise bu söz konusu değildir ve Türkçe olarak rahatlıkla kullanılabilmektedir.
Ayrıca kullanım kolaylığı gerek kurulum gereksede online panelinin oldukça kolay oluşu ve özelliklerinin çokluğu nedeniylede Xmobile Pro a bir miktar daha sıralamamızın önünde yer vermekteyiz.

Telefon takip programlarının en iyilerini sıralarkenki kriterlerimizin arasında yer alan diğer bir unsur ise progranların uyumlu olduğu  telefon markalarının çokluğu olmaktadır, burada dikkat ettiğimiz en önemli şey hem android işletim sistemine sahip cep telefonlarında rahatlıkla kullanılabilir olması hemde diğer ios, symbian ve windows telefonlardaki uyumluluklarıdır. Yeni piyasaya çıkmış ve daha alt yapısı tam oturmamış olan ve verimliliği daha test edilmemiş olan telefon takip yazılımlarına sitemizde yer vermeyi uygun görmedik, sadece ve sadece en özellikli ve artık dünya piyasasında kendini kanıtlamış yazılımlar sitemizdeki listemize girebilmektedirler. Bundan sitemizin kalitesini korumak ve sürdürmek adına ödün vermemekteyiz.

Sizde telefonunuz için bir telefon takip programı düşünüyorsanız size tavsiyemiz sitemizin ana menüsünden programları sırasıyla incelemeniz ve istediğiniz özelliklere uygun oldugunu gördüğünüz programın sitemizde linki verilen online demosuna ve programın uyumlu telefonlar listesine bir  bakmanız ve daha sonra satın almanızdır. Böylelikle en doğru seçimi yapabilirsiniz. Ayrıca iletişim bölümümüzden bizimle irtibata geçip danışmak istedğiniz konuları bize sorabilirsiniz.

TELEFON DİNLEME YAZILIMLARI HAKKINDA BİLİNEN YANLIŞLAR

Telefon dinleme yazılımları hakkında sizde eminiz ki birşeyler duymuşsunuzdur, gerek zaman zaman televizyonlarda gerekse de internet sitelerinde bu konuda oldukça çok ve bir okadarda karışık bilgiler dolaşmaktadır. Öncelikle şunu belirtmekte fayda var bu bilgilerin çoğu yanlış ve bizde bu yazımızda sizlere cep telefonu dinleme yazılımları hakkında en çok bilinen yamlışların neler olduğunu anlatmaya çalışıcağız.

En çok söz edilen şey bu yazılımların sms yolu ile takibi yapılmak istenen telefona uzaktan yüklenebileceğidir, bu kesinlikle aslı olmayan bir şeydir ve öyle tek kelimeyle açıklanacak bir konuda değildir aslında. Şöyle açıklayayım size; evet günümüzdeki telefonlar artık bilgisayar özellikli akıllı telefonlardır ve bundan dolayıda uzaktan sms gondererek, bir program yüklemek teoride mümkündür FAKAT şuan internet üzerinde satışı olan hiç bir cep telefonu dinleme yazılımında bu özellik yoktur. Bunun nedeni yasal kısıtlamalar da olabilir teknik yetersizlikleride olabilir bunu tam olarak bilememekteyiz, ama bildiğimiz ve emin olduğumuz şey şu ki şuanda internet üzerinden yasal yollarla satışı olan böyle bir yazılımın olmadığıdır. Elbette geçmişte ve halen günümüzde uzaktan sms yolu ile veya telefonu direkt olarak arayarak veya sadece telefon numarasını bilerek uzaktan yükleme yapabileceğinizi vaad eden bazı internet sayfaları ve bu sayfalarda tanıtımı yapılan bazı sahte programlar bulunmaktadır ama bu programların bildiğimiz kadarıyla hepsi sahte programlardır ve aslında hiç bir işe yaramayan yazılımlardan baska birşey değillerdir. Bu yüzden bu tür aşırı ilgi uyandıran güzel sözlerle sizin dikkatinizi çekmeye çalışanlara temkinli yaklaşmanızı hatta uzak durmanızı öneririz. Unutmayın bir ingiliz sözü şöyle der '' if something is to good to be true its to good to be true'' anlamına internetten bakabilirsiniz.

Bunun haricinde bilinen diğer bir yanlış bilgi ise bu programları bir kere satın aldıgınızda ömür boyu bu programı kullanabileceğiniz bilgisidir, takdir edersinizki  bu bilgide oldukça yanlıştır çünkü programlar saılırken belirli sürelik lisanslarla satılırlar yani 1 , 3, 6 ve 12 aylık gibi süreler gibi, bu süre bitimlerinde kullanıma devam etmek için tekrardan süre alınması gerekmektedir.

Diğer yanlış bilinen şey ise tüm telefon dinleme programlarının aynı olduğu ve her telefonda çalışabileceği bilgisidir. Bu bilgide aslında biraz yanlış birazda eksik bir bilgidir. Şöyleki her telefon dinleme yazılımı nın kendine göre özellik sıkalası vardır ve birbilerinden farklılıklar gösterebilmektedirler ve dolayısıylada her telefon içinde uygun olmayabilirler, bir programın uygun oldugu herhangi bir telefona diğer bir program uygun olmayabilir, bu yüzden önce programın telefonunuza uygun olup olmadıgını yazılımların ilgili sayfalarından kontrol etmeniz önemlidir. Örnek: takip etmek istediğiniz telefonunuz eski model bir telefonsa ve internet baglantısı bile gerçekleştiremiyorsa bu telefon için program bulmak bulsanızda özelliklerinin full olması çokta imkan dahilinde olan bir şey değildir.

Yukarıda sizler için en çok karşılaştığımız yanlış bilgilendirmelere bir açıklık getirmeye çalıştık umarım bunda başarılı olmuşuzdur, Sitemizde yer alan yazılımları inceleyerek en doğru olanını seçeceğinizden şüphemiz yok, ayrıca bu yazılımlar hakkında sormak ıstedıgınız sorular var ise İletişim bölümümüzden bize e-mail gönderebilirsiniz, bilgimiz dahilinde sizi cevaplarız.