ORTAM DİNLEME CİHAZLARI

Çocuklarının güvenliklerini düşünen ailelerin bir çoğunun en çok istedikleri şeylerden bir tanesi de çocuklarını her an takip edebilmek ve bir anlamda göz önünde bulundurabilmektir. Tabiki bunu gerçekleştirmek şimdiye kadar hiçte söylendiği gibi kolay olmamıştır. Gelişen teknoloji sayesinde artık ebeveynler bu konuda biraz daha şanslı görünüyor. Bu konuda ortam dinleme cihazları bir anlamda onların yardımına yetişiyor, bugün üstün teknolojiye sahip yazılım firmaları tarafından üretilmiş olan, mükemmel ötesi programlardır. Bildiğiniz gibi, günümüzde %99 oranında kullanıcı kitlesi olan akıllı telefonlar, günlük hayatımızda zamanımızın büyük bir kısmını kaplamaktadır. Bu nedenle kimi zaman insanların, etraflarında neler olduğunu anlaması oldukça zaman almaktadır. Çünkü sanal alemden kafasını kaldıramayan çocuklar, aile ve çevrelerinden son derece kopuk yaşamaları, gelişen bir takım olayları geç fark etmelerine neden olmaktadır. Örneğin; Çocuğunun gidişatını gözlemeyen ebeveynler, bir süre sonra çocuğundaki gidişatın hiç de iyi olmadığını fark eder ve casus telefon dinleme cihazı uygulaması gibi bir takım takip uygulamaları deneme çabasına girer.
Akıllı telefonların verdiği fayda ve zararları hepimizin biliyor olması, yine de yaşayacaklarımıza maalesef ki engel olmuyor. Ancak bu akıllı telefonlarla fayda sağlayacağımız ve yaşantımızı düzene sokabileceğimiz bir uygulama olan ortam dinleme cihazları ile yeni bir başlangıç yapabilir ve çocuklarımızın neler yapıp neler düşündükleri hakkında fikir edindikten sonra onları potansiyel tehlikelerden korumak adına gerekli önlemleri alabiliriz.  Bu konu üzerinde sizleri gerekli açıklamalarla bilgilendirecek olan ve en iyi ortam dinleme yazılımları hakkında bilgi sunan  websitemizdeki ilgili sayfaları inceleyebilirsiniz
Casus telefon ortam dinleme cihazları veya yazılımları ile negibi özellikler elde edilebilir?
Öncelikle çocuğunuzun telefonuna yüklemiş olduğunuz telefon takip ortam dinleme yazılımı ile hedef telefonun mikrofonunu uzaktan açabilecek ve girmiş olduğu ortamdaki tüm konuşmaları ona fark ettirmeden dinleyebileceksiniz. İsterseniz anında silebilir, isterseniz de dosya halinde saklı tutabilirsiniz. Bununla birlikte ortam dinleme cihazları oldukça özellikli bir program kapasitesine sahiptir. Bu programla birlikte hedef kullanıcıya gelen ve giden aramaları dinleyebilecek, MMS ve SMS mesajlarının hepsini kontrol edebileceksiniz. İstediğiniz kişiye hedef telefon üzerinden mesaj veya dosya gönderebilecek, web geçmişinin dökümünü inceleyebileceksiniz. Aynı zamanda Facebook, Whatsapp, LİNE, Skype gibi sosyal paylaşım sitelerinin şifrelerine ulaşıp, kontrol sağlayabilirsiniz. Çocuğunuzun, kullanmış olduğu akıllı telefonun tüm uygulamalarına erişebilecek, istediğiniz zaman herhangi bir uygulamanın kullanımı üzerinden döküm alabileceksiniz. Son derece verim alınabilecek bir takip üzerine tasarlanan ortam dinleme cihazı, sizlerin merak ettiğiniz her konuda aydınlanmanıza yardımcı olacaktır. Tüm bu özellikleri kapsayan ortam dinleme yazılımına sahip olabilmek için, web sitemizdeki yazılım açıklama sayfalarına bakmanız ve yazılımların mevcut sitelerini ziyaret etmeniz yeterlidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder