DİNLEME CİHAZI

Dinleme Cihazı olarak tabir edilen ve uzak bir lokasyondan diğer bir lokasyona bağlanarak o mevcut konumdaki sesleri alabilmenize dinleyebilmenize veya kaydetmenize yarayan cihazlar bulunmaktadır, bu dinleme cihazları hem boyutlarına hem özelliklerine hemde fiyatlarına göre çok çeşitli firmalarca üretilmiş ve satılan cihazlar olabilmektedirler.

Kullanım amaçlarına göre oldukça çeşitlilik gösterebilen bu cihazlar en çok kişisel güvenliğin sağlanabilmesi için ev iş yerlerinde kullanılabilmektedirler. İş yerlerinde ve evlerinde hırsızlara karşı bir koruma geliştirmek isteyen kişiler uzakta bulundukarı zaman zarflarında ev ve iş yerlerini dinleme cihazı ile her an kontrolleri altında tubabilmektedirler.

Diğer bir kullanım alanı ise çocuklu ailelerin çocuklarını her an nerede olduklarını takip edebilmeleri ve onların kendilerinden uzak oldukları okul vb gibi yerlerdeyken takip edebilmeleri içindir. Küçük çocuğunun her an nerede oldugunu telefonundan veya bilgisayarından her an bilebilmelerini sağlar. Buda ayrıca extra bir güvenlik oluşturur ki özellikle de kullanımı artan bir şekilde devam etmektedir.

Gps takib özelliği bu cihazların olmazsa olmaz özellikleri arasındandır, aradığınız da mevcut kişinin ayrıntılı bir şekilde konumunu verecek şekilde tasarlanmış ve hem uydular hemde mevcut gsm baz istasyonlarından yararlanarak size en doğru konumu 5 ila 50 metreye kadar hata payıyla verebilecek özelliktelerdir.

Dinleme cihazı kullanımı hakkında dah fazla bilgi edinmek veya bir dinleme cihazı satın almak veya dinleme cihazının işlevini yerine getirebilen çok kapsamlı bir telefon dinleme programı satın almak isterseniz sitemizde bulunan ilgili sayfalarımıza bakmanız hem yeterli miktarda bilgi sahibi olmanızı sağlayacak hemde en dogru seçimi yapmanıza imkan verecektir.

GPS TAKİP

gps takip
GPS Takip  adından da anlaşılacağı üzerine bir cihazı uzaktaki bir konumdan online veya mobile iletişim ile uydu üzerinden her an izleyebilme işlemine verilen isimdir, GPS Takip yapılabilmesi için buna uyumlu mobil cihazlara yüklenebilen uygulamalardan yararlanılması en kolay yöntemlerden birisidir. Eğer mevcut mobile cihazınızı herhangi bir sebepten ötürü (kaybolma, çalınma veya çocuğunuzun her an yerini tespit edebilme vb) takip GPS Takibi yapabilmek isterseniz bunu sizin için oldukça kolay hale getirecek ve en düşük masrafla yapmanıza olanak verecek bazı mobile yazılımlar mevcuttur. Bu mobil yazılımlardan uygun gördüğünüz bir tanesini cihazınıza yüklediğinizde (kurduğunuzda) artık sizde dünyanın herhangi bir yerinden istediğiniz anda cihazınızın her an nerede olduğunu çok net bir şekilde harita üzerinden görebilirsiniz.

Uygulamaların gerek cihazınıza kurulumu gerekse de kullanımları oldukça basit olarak ayarlanmış ve bireysel kullanımlarda kullanıcıya herhangi bir teknik bilgi yüklemeyecek kadar  kolay bir şekilde tasarlanmışlardır

Gps telefon takip programı şeklinde de ifade edilebilecek bu yazılımlardan en popüler olanlarını sitemizde sizler için inceleme altına aldık, hem içerdikleri fonksiyonları hem kullanım kolaylıkları hemde fiyatlarını mercek altına aldık, bunu yaparken dünya ölçekli bir araştırma yaptık ve dünya genelinde en çok rağbet gören yazılımları sizler için incelemeye çalıştık, sitemizdeki ilgili sayfalara baktığınızda her yazılımın nedenli kapsamlı olduklarını, kullanıcıların mevcut yazılım hakkındaki düşünce ve tecrübelerini ve ayrıca her yazılım hakkındaki uzman görüşlerimizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz.