EN İYİ TELEFON DİNLEME PROGRAMI HANGİSİ

En iyi telefon dinleme programı hangisi? sorunuza verebileceğimiz cevap aslında hem çok kolay ve kısa hemde biraz detaylı olabilir, biz bu yazımızda biraz detaylı olanı tercih ederek sizlere şu bilgileri sunmak istiyoruz.

Telefon dinleme programının en iyisini seçmek için öncelikle hangi işletim sistemine ait bir telefona yükleme yapmak istediğiniz önemlidir, ve buna göre konuşmak ve değerlendirmek gerekmektedir. Örnek olarak şuan ki mevcut kullanılan cep telefonlarının çok büyük bir kısmı ya android yada ios yani iphone telefonlardan oluşmaktadır dolayısıyla da bunlar göre size bir değerlendirme sunmakta fayda olduğu kanaatindeyiz.

Eğe bir android telefonda bahsediyorsak sizler bu telefonlar için en iyi takip ve dinleme yazılımlarının sırasıyla Xmobile Pro ve Flexispy olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Çünkü bu iki yazılımda da bir android telefonu takip etmek için gerekli tüm özellikler mevcut tur ve hem yüklenmeleri hemde kullanımları oldukça basit ve bir o kadar da fonksiyoneldir. Gerek Türkçe arayüzü ve kullanıcı paneli oluşu gerekse de özellikleri android de oldukça fazla olan Xmobile Pro yazılımı Flexispy a göre biraz daha etkili bir yazılım olarak karşımıza çıkmaktadır. Dolayısıyla sitemizin Android telefonda tercihi Xmobile Pro dur. Ayrıca 2 gün ücretsiz full sürüm deneme vermesi de bu yazılımı öncelikle tavsiye etmemizin sebebidir, deneyip satın almadan önce tüm fonksiyonlarını test edebilirsiniz.

Eğer bir İOS yani iphone telefondan bahsediyorsanız ozaman hiç şüphesiz sizlere Flexispy'ıı tavsiye ederiz, çünkü iphone larda sizlere en çok özelliği sunacak olan yazılım Flexispy Extreme dir. Dünya genelinde iphone larda kullanılan ve en çok fonksiyonu kullanıcısına sunan yazılımdır. Flexispy ın sizlere sunabileceği özelliklerin tam listesini sitemizdeki Flexispy sayfasından ayrıntılı olarak görebilir ve inceleyebilirsiniz, ayrıca online demosunada bakma imkanınız mevcuttur.


Bu casus programların yanısıra yine sitemizde tanıtımlarını ve detaylı incelemelerini bulabileceğiniz mspy ve spyera yazılımları da 3. olarak sizlere tavsiye edebileceğimiz yazılımlardır, Bu yazılımlar da da yine oldukça iyi bir alt yapıya sahip olma ve fonksiyon genişliği söz konusudur.

Yazılım tercihlerinizi daha da kolaylaştırmak adına sizlere yardımcı olacak Fiyat Listesi sayfamıza bakmanızı öneririz, Yaptığımız popülerlilik sıralamasına göre çok kolaylıkla en uygun yazılımı buradan seçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder