TELEFON DİNLEME PROGRAMI NASIL YÜKLENİR

Bu sayfamızı sizlerden sıkça gelen soruların en önemlilerinden bazıları olan programları nasıl yükleyeceğim? yükleme işlemi zormudur ve ne kadar vaktimi alır? Telefon dinleme programı nasıl yüklenir ? gibi sorularınıza yanıt vermek  için bir nevze daha kolaylık sağlamak amacıyla hazırladık. Aşağıdaki ilgili açıklamalar en fazla kullanılan cep telefonu dinleme programları nın çeşitli model cep telefonlarına nasıl yüklendiklerine dair bilgiler vermektedir. Açıklamaları okuduğunuzda da zaten anlayacağıız üzere yükleme işlemleri en fazla 5 dakika kadar sürmektedir ve yükleme işlemi biter bitmez artık yükleme yaptığınız cep telefonunu takip edebilir ve dinlenebilir duruma gelmektedir.

XMOBİLE PRO TELEFON DİNLEME PROGRAMINI
ÜCRETSİZ 2 GÜN DENEYEBİLİRSİNİZ

telefon dinleme programı


Öncelikle programı satın aldıktan hemen sonra e-mail adresinize program detayları gelir; bu detaylar arasında programın online kontrol paneline girmenizi sağlıyacak olan ve sizin oluşturduğunuz kullanıcı e-mail adresiniz, şifreniz, program aktivasyon kodunuz ve programı yükleme linkiniz vardır. Bu bilgilerle ister online kontrol panelinize hemen girip oradaki telefonunuza uygun yükleme aşamalarını takip ederek yüklemeyi gerçekleştirirsiniz (acemi olanlar için en kolayı bu olacaktır),  istersenizde hızlıca aşağıda belirticeğimiz 3 aşamadan oluşan işlemi gerçekleştirip yüklemeyi yaparsınız.

Mesela en çok tercih edilen programlardan olan MSPY nasıl yüklenir?

Kısaca 3 işlem vardır

1.Yükleme linki cep telefonunuzun internet tarayıcısına yazılır ve Enter  yapılır. Böylece yükleme işlemi başlar

2.Yükleme sırasında gerekli kısımlar Ok veya Accept tuşlarına basılarak kabul edilir.

3.Yükleme işlemi yaklaşık olarak 2 dakikada biter ve program çalışmaya başlar.

Böylece program çalışmaya ve verileri kaydedip sizin online kontrol panelinize göndermeye başlar.Sizde bilgisayarınızdan online kontrol panelinize kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaparak bu verileri görebilir ve konuşma kayıtlarını dahi dinleyebilirsiniz.

MSPY YÜKLEME

Yükleme işlemine başlamadan önce ilk olarak cep telefonunuzun işletim sisteminin ne olduğunu
bilmenizde fayda var, bu  bilgiyi bilmeniz daha doğru bir seçim yapmanıza yardımcı olacaktır, gerçi burada önerdiğimiz programlar hemen hemen tüm yeni nesil akıllı telefonlarda kullanılabilir durumda olanlardır. Telefonunuzun android mi, ios mu yoksa windows veya symbian mı olduğunu bilmeniz işinizi oldukça kolay hale getirecektir.
Şöyle kısaca özetlemek gerekirse Samsung, sony, lg, htc, general mobile marka telefonlar android telefonlardır, iphone ise bir ios telefondur. Nokia nın eski modelleri symbian olmasına karşın Lumia modeli windows işletim sistemine sahiptir.

Yukarıdaki işletim sistemi bilgilerini vermemin nedeni ise şu ; eğer yükleme yapmayı istediğiniz telefon samsung gibi bir android telefonsa işiniz oldukça kolay ve hiç bir ön işlem yapmadan direkt olarak programı indirip yükleyip kullanıma hemen geçebilirsiniz, eğer yükleme yapmak istediğiniz telefon iphone ise ozaman yükleme yapabilmek için önce iphone nunuzu jailbreak yapmalısınız (jailbreak işlemi bir nevi kırdırmak demektir) jailbreak yaptıktan sonra ise kolaylıkla dinleme programını yükleyip kullanabilirsiniz.

Sitemizin yukarıdaki ana menüsünde bulunan telefon dinleme programlarının açıklayıcı sayfalarını ziyaret ettiğinizde programların  ilgili işletim sistemlerine ait cep telefonlarına nasıl yüklendiklerini gösteren videolu anlatımları bulabileceksiniz.

Eğer bütün bu bilgiler dışında hala telefonunuza hangi programın daha uygun olucağı hakkında veya kafanıza takılan diğer sorularınız var ise bizlere websitemizin sağ alt köşesinde yer alan kırmızı baloncuğa sorunuzu yazarak iletebilirsiniz. Bıraktığınız email adresinize en geç 12 saat içerisinde cevap gönderilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder