SPYBUBBLE ANDROİD KURULUMU

 SPYBUBBLE ARTIK SATILMAMAKTADIR, AMA ÜZÜLMEYİN ÇÜNKÜ SİZLERE SPYBUBBLEDAN ÇOK DAHA İYİ 2 YAZILIM ÖNEREBİLİRİZ


1.si 

XMOBİLE PRO

2.si ise

FLEXİSPY




SPYBUBBLE ARTIK SATILMADIGINDAN AŞAĞIDA ANLATILAN KURULUMDA ŞUAN İÇİN ARTIK GÜNCELLİĞİNİ YİTİRMİŞTİR BU YÜZDEN AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALARI DİKKATE ALMAYINIZ.


Kurulum İşlemi

1. Yükleme işlemini gerçekleştirebilmek için yükleme yapılacak olan hedef cep telefonunun internete bağlanabiliyor olması gerekmektedir.Satın alma işlemi sonrasında size spybubble tarafından verilecek olan programı indirebilmenizi sağlayacak olan web sitesi linkini hedef telefonunuzun internet tarayıcısına yazmanız ve o linke gitmeniz gerekmektedir. Telefonunuzun internet tarayıcısından bu indirme linkine ulaştığınız anda yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme ve kurulum işlemi yaklaşık 2- 3 dakika sürecek ve aşağıda resimli bir şekilde gösterildiği gibi olucaktır.



ÖncelikleTelefonunuz Spybubble a Uygunmu aşağıdaki linkten kontrol ediniz,

Telefonum Uygunmu

2. Aşağıdaki ekrana ulaştığınızda Install (Yükle) butonuna tıklayınız!



2.  Yükleme işlemi tamamlandıkğında aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Open (Aç) komutuna tıklamanız gerekmektedir.




3.  Lisans Sözleşmesi ekranında “I accept” (Kabul Ediyorum) seçiniz..




4.  Bu aşamadan sonra karşınıza çıkacak olan Lisans Kodu ekranında, spybubble online panelinizde yer alan ve size programı satın aldıktan hemen sonra emailinize de gönderilen
 Lisans Kodunu girmeniz gerekecektir.




5. Bir sonraki ekranda Yönetici numarası (observer number) belirlemeniz istenecektir. Bunun amacı, SpyBubble’ın uzaktan yönetilebilmesi, Ortam ve Telefon Dinleme özelliklerinin çalışabilmesi için gereklidir.  Yani SpyBubble’ın sizin bir yönetici ve takip eden kişi oladuğunuzu anlaması ve sizi tanıması gereken sizin cep telefonu numaranızdır. (takip eden kişinin cep telefonu numarasıdır ve başında ülke kodu ve 0 olmadan girilmelidir)




6. Bu aşamadan sonra SpyBubble hedef telefona 1-2 dakika için kurulmuş olmakla beraber, ayarlarını yapmanız için gerekli olan ekranı size açmış olacak ve buradan dilediğiniz ayarı yapmanıza imkan verecektir..



Ayriyetten kurulumdan hemen sonra Spybubble Ayarları şu şekilde yapılır.

Spybubble Android Ayarları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder