MSPY NEDİR

Mspy nedir ? bazılarınızın bu soruyu sorduğunu tahmin ediyoruz, mspy en kolay tanımla bir cep telefonu dinleme, takip etme ve uzaktan kontrol etme yazılımıdır. Mspy yazılımı tüm android cep telefonlarında, ios işletim sistemine sahip iphone larda ve blackberry marka telefonlarda kullanılan bir yazılımdır.

Takip edilmek istenen telefona bir indirme linkinin telefonun internet tarayıcısına yazılması ve telefona programın indirilmesi yoluyla hedef telefona kurulan bu program ile hedef telefondaki activitelerin uzaktan kontrolü ve dinlenmesi mümkün olmaktadır.

Mspy hedef telefona yüklendikten sonra bu telefonda tamamen gizli olarak arka planda çalışır ve telefon kullanıcısına her hangi bir uyarı vermez. Dolayısıyla telefon kullanıcısının bu programı farketmesi olası değildir.

Mspy özellikle kimler tarafından tercih edilir? mspy programı  genelde çocuklarının cep telefonlarını uzaktan takip etmek ve onların güvende olduğundan emin olmak isteyen aileler tarafından oldukça çok tercih edilir, zira bu yazılım sayesinde aileler çocuklarının her an nerede olduklarını, kimlerle telefonda konuştuklarını, ne konuştuklarını, hangi ortamlarda bulunduklarını, hangi internet sitelerine girip ne tür konuları aradıklarını, sosyal paylaşım sitelerinde neler paylaştıklarını kolaylıkla kontrol edebilirler. Ayrıca istedikleri kısımlarda telefona uzaktan müdahale edebilir ve gerekli gördükleri kısımlara kısıtlamalar dahi koyabilirler. İşte bu özelliklerinden dolayı aileler mspy yazılımını en çok kullananlardır diyebiliriz.

Ailelerin yanı sıra yine işverenlerde mspy programını çok kullanırlar, özellikle çalışanlarının iş yeri cep telefonları ile yaptıkları aktivitelerinden haberdar olmak isteyen işverenlerinde ilk tercihleri arasında mspy yazılımı yer almaktadır.

Mspy her nekadar oldukça bilinen bir telefon takip yazılımı olarak popüler olsada bilmeyenler için mspy nedir sorusunu kısa bir şekilde yanıtlamaya çalıştık. Ayrıntılı bir bilgi isterseniz sitemizin ana menüsündeki mspy sayfasını ziyaret edebilirsiniz.Ayrıca hemen aşağıdaki linkten mspy programının demosunada bakabilirsiniz.

mspy programı




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder