EN GÜVENİLİR GPS TELEFON TAKİP YAZILIMLARI

Telefon takip yazılımları genel prensip olarak cep telefonlarına yüklenen ve yüklendikleri cep telefonlarının gps verilerini kullanarak her an uzaktan takip edilmesine imkan sağlayan yazılımlardır. Takip edilmek istenen cep telefonunun internet tarzyıcısına ilgili yazılımın indirme linki yazlılarak çok kısa bir süre içerisinde (yaklaşık 2 ila 4 dakika sürer)  yüklenebilen bu programlar sayesinde aileler özellikle çocuklarının günün her hangi bir zamanındaki konumlarını takip edebilimektedirler, günümüzde çocuklarının güvenliğini düşünen ailelerin kullandıkları en vazgeçilmez yazılımlar arasında gelen bu programların önemi gün geçtikçe daha da anlaşılır hale gelmekte ve kullanım alanlarıda güvenlilik çerçevesinde genişlemektedir.

Gps verisi gönderen bu telefon takip programı özelliklerinin çeşitliliklerine göre kendilerine oldukça geniş bir kullanım alanı oluşturmuşlardır. Özellikle de cep telefonu ile yapılan konuşmalar dahil tüm yazışmaları kaydedebilme özelliğine sahip olanları sadece ebeveyler  tarafından değil aynı zamanda işverenler tarafından da çalışanlarının iş yerlerinde cep telefonlarıyla geçirdikleri zamanlardaki verimliliklerini ölçmek için kullanılabilmektedirler.

Casus program olarak ta bilinen bu yazılımların bir çok türü ve özellikleri bulunmaktadır konu ile ilgili çok daha detaylı bilgiye www.casusporgram.info sitesinden ulaşabilirsiniz.

Tabiki bu yazılımları kullanmayı düşünen kişilerin en çok merak ettikleri şeylerin başında telefon takip yazılımlarının ücretlerinin ne kadar olduğu gelmektedir. Bu sorunun en iyi yanıtını ise hem Türkiye piyasasına hemde Dünya geneli piyasasına ayrı ayrı bakıp bir kıyaslama yaparak vermek daha doğru olur düşüncesindeyiz. Şu an Türkiye de telefon takip  yazılımları üreten çok fazla bir potansiyel olmamasına karşın sunulan yazılımları fiyatları 800 TL ile 3000 TL arasında değişmektedir. Bu fiyatlar dünya genelinde satışta olan diğer yazılımlarala kıyaslandığında ise oldukça yüksek kalmakta. Örnek verecek olursak şu an dünya genelinde en çok satan telefon takip yazılımlarından bir tanesi olan MSPY programı bile 350 TL civarındadır.Yine çok popüler olan Spybubble Pro yazılımı ise 200 tl civarındadır.

Bu fiyatlardan da anlaşılıyor ki Türkiye de telefon takip yazılımları hala dünya geneline göre oldukça yüksek fiyatlardan satılıyor ve Türkiyeden alan kullanıcılar bu fiyatlardan satın alıyor, bunun en önemli sebebi ise kullanıcıların programları yüklemeyi kendilerinin başaramıyacakları gibi bir düşünceye kapılmaları ve aynı zamanda dünya genelinde satışı olan yazılımların satış sitelerinin genelde ingilizce olmaları ve Türk kullanıcıların çoğunun ingilizce bilmemesi dir.

Bu maksatla sitemiz aracılığıyla sizlere dünya genelinde en yüksek satış potansiyeline sahip telefon takip ve dinleme yazılımlarının en başta hangileri olduklarını (isimlerini), özelliklerini, güncel fiyatlarını ve diğer aklınıza gelebilecek yazılım bilgilerini Türkçe olarak sunmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda programların hangi cep telefonularına uyumlu olduklarını ve uyumlu oldukları cep telefonlarına nasıl yüklendiklerine dair de ayrıntılı açıklamaları ve uygulamalı videolarınıda sitemizde ilgili programların anlatım sayfalarında bulabilmektesiniz.

Sitemizde özellikleri ile ayrıntılı bir şekilde tanıtılmaya çalışılan bu yazılımlardan kısaca bir gruplandırma yapılacak olursa şunları söyleyebiliriz. Özellikle ve daha çok ebeveylere yönelik diyebileceğimiz Phonesferiff programı ile çocuklarınızın cep telefonları aktivitelerini tamamiyle takip edebililir istediğiniz kısıtlamaları cep telefonuna koyabilirsiniz. Bu kısıtlamalar okadar geniş bir alanı kapsamaktadırki girilen web sitelerinden tutunda telefonda yazılan ve aranılan kelimelere kadar bu ayarlama yapılabilmektedir. İstenildiği taktirde facebook,whatsapp ve youtube gibi sosyal paylaşım sitelerine girişler bile kısıtlanabilmekte hatta istenilen saatler arasında tamamen engelenebilmektedir. Tüm bu işlemleri ve daha fazlası Phonesheriff programı ile gerçekleştirilebilmektedir.

Diğer bir yazılım ise MSPY yazılımıdır mspy yazılımı ise daha çok işverenler ve ebeveynler için hazırlanmış bir yazılımdır ve bir cep telefonu ile yapılan hemen hemen tüm aktiviteleri sizin online paneliniz üzerinden görmenizi ve izlemenizi sağlar. MSPY programı hakkındada ayrıntılı bilgiye MSPY sayfamızdan ulaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder