MSPY HEDEF TELEFONA NASIL YÜKLENİR


mspy nasıl kurulur

Mspy Nasıl Kurulur

Dünya genelinde hem Android telefonlar için hem de İphone telefonlar için uyumlu olarak kullanılabilen en kaliteli telefon takip programlarından birisi olan mspy nasıl kurulur gelin bu konuda en kısa ve öz şekilde bilgilenin.

Mspy'ı kurulumu oldukça basittir, hem android bir telefona hemde istenirse bir iphone telefona kurulum yapabilirsiniz. Öncelikle aşağıdaki bir kaç başlığı gözden geçirmeniz kurulum öncesi hazırlık açısından oldukça önemlidir.

  • mSpy Kurulumunu takibe alacağınız cihaza yapmanız gerekir.

  • mSpy kurulumu uzaktan yapılamaz bu nedenle kurulum sırasında cihazın sizde olması gerekir ki manuel olarak kurulum yapabilesiniz.

  • mSpy'ı Android telefona kurulum yapmak ile iphone telefona kurulum yapmak arasında kurulum aşamaları yönünden farklılıklar vardır.

  • mSpy ücretsiz deneme imkanı sunan bir programdır ve her hangi bir ödeme yapmadan 7 gün süresince ücretsiz olarak kurulum yapıp full özellikleri ile deneme yapabilirisniz.

mspy nasıl kurulur










Mspy nasıl kurulur? Sizlere bunu en kısa şekilde maddeler halinde açıklayalım.

1. Mspy programı satın alınır. Şimdi Satın Al


         Bu resimdeki gibi satın almak istediğiniz lisansınızı seçin                                     Formu doldururken ilave bilgi yazan yere tik atmayı unutmayın.
  

2. Satın alırken doldurduğunuz satın alma formunda belirticeğiniz e-mail adresinize hemen mspy kullanıcı adınız ve mspy şifreniz gelir.


3. Bu kullanıcı adı ve şifrenizle bilgisayarınızdan  tr.mspy.com  adresine giderek sayfanın sağ üst köşesindeki Giriş yazan yerden mspy online panelinize giriş yaparsınız.  (bu işlem bilgisayardan yapılır)


4. Bilgisayarınızdan Mspy panelinize giriş yapınca karşınıza gelen ekran . (aşağıdaki resimdeki ekran) sizi hedef telefona yükleme adımlarına yönlendirecektir. Buradan hedef telefona uygun adımı seçerek kurulumu gösterildiği gibi yaparsınız (kurulum 2dk kadar sürer) Yükleme yapacağınız hedef telefon elinizde olmalıki yüklemeyi gerçekleştirebilesiniz.



Mesela hedef telefon samsung, htc, lg, sony veya general mobile ise Android kurulum adımlarını seçmelisiniz, eğer iphone ise IOS kurulum adımlarını seçmelisiniz. Her adım çok açık ve net bir şekilde burada size gösterilir.


İşte tüm yükleme ve kurulum işlemi bu kadar sürer. Kurulumdan sonra artık mspy hedef telefonda çalışmaya ve bilgileri kaydedip sizin mspy panelinize göndermeye başlar.Sizde  tr.mspy.com  adresinden panelinize giriş yaparak kaydedilmiş bu bilgileri gorebilir ve dinleyebilirsiniz.
( konuşmalar,mesajlaşmalar,ortam kayıtları,gps yer bildirimleri,ve daha fazlası her şey kaydedilip 

80 yorum:

  1. yükledim kolaymış gerçekten,açıklama için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. satın almaya çalışıyorum ama siparişi tamamla yazan yere tuşlayınca hata veriyor kırmızı yerleri doldurun diyor, bitürlü alamadım acaba biyerde hatamı yapıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir6/13/2014

      Emel hanım satın alma formunda sol altta yer alan İlave Bilgi kısmı var oradaki 2 kutucuğa tik atmayı unutmuş olabilirsiniz, eğer oraya tik atmadan satın almaya çalıştıysanız o yüzden hata mesajı almıssınızdır. oraya tik atıp oylesatın almayı deneyin ,

      Sil
    2. ay tamam ya aldım sonunda :)) orayı tıklamamısım çok saolun

      Sil
  3. indre bükülmez6/17/2014

    ben şimdi 3 aylık alsam bu süre bitiminde uzatabiliyomuyum ve diyelim uzattım yenden yükleme yapmam gerekiyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir6/17/2014

      Evet süre bitimine yakın mspy online panelinizden extra 1, 3, 6 veya 12 ay daha uzatabiliyorsunuz, böyle bir durumda tekrar yükleme yapmaya gerek yoktur, mevcut programınız işlevini sürdürmeye devam edicektir.

      Sil
  4. Adsız6/20/2014

    slm ben başka bir sitede telefon yanında olmadan da yüklenebileceğini okumuştum uzun zamandır araştırıyorum.bende alacağım ama benim yükleyeceğim telefon yurt dışından geldi o zamanlarki versiyon adroid 2,2,3 acaba bunda da çalışır mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tecno boy6/21/2014

      yükleme yapabilmeniz için telefonun elinizde olması gerekir, uzaktan yükleme diye bir şey yoktur.uzaktan yukleme yapılabilir denilenlere güvenmemenizi tavsiye ederim. Telefonun yurt dışından veya herhangi bir ülkeden gelip gelmemesi ise onemli değildir, önemli olan android olmasıdır.mspy programı android 2.2.3 te dahi kolaylıkla çalışır.

      Sil
  5. Şimdi bu programı karşı telefona mı yüklememiz gerekiyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir6/21/2014

      evet program izlenmek istenen hedef telefona yükleniyor. takip işlemi ise bilgisayardan mspy hesabına girilerek yapılıyor.Yani hedef telefondaki tüm bilgiler mspy hesabınıza geliyor.

      Sil
  6. Adsız7/03/2014

    krsı telefona nasılyukleyecegız,tel bızde degılkı,mesajla falan yollanmıyormu bu program karsı hedef telefona

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir7/04/2014

      Sordugunuz sorunun cevabı hemen yukarıdaki yorumlarda zaten mevcut ama bir kez daha belirteyim madem sordunuz, telefon elinizde olmadan yukleme işlemi yapılamaz, yani uzaktan sms gondermeyle falan olmuyor ,uzaktan yukleme yapan yasal bır program yoktur. mspy yasal bir programdır ve telefonu elinize alıp 2 dk içinde yuklemeyi yapabileceğiniz bir özelliktedir. uzaktan telefona dokunmadan yükleme yapmak mümkün değildir.

      Sil
  7. Adsız7/04/2014

    merhaba telefona yükledim 4 ay sorunsuz çalıştı. fakat 10 gündür veri akışını sağlamıyor.telefonun internet bağlantısında sorun yok. kapatıp açtım telefonu, deneme mesajı gönderdim .telefon kapsama alanında olduğu halde veri akışı neden sağlanmıyor.ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir7/04/2014

      bunun bir kaç nedeni olabilir, yapmanız gerekn panelinizden telefon yönetimi kısmına giriş yapıp oradaki bağlantı ayarlarını 1 veya 2 saat suresınce OFF (kapalı) konuma getırmek ve 2 saat sonra tekrardan On (açık) konuma getırmektır. Boylece program kendini resetleyecek ve size veri gondermeye devam edıcektır.

      telefona format atılmıs olma ıhtımalide bu soruna sebep olabilir eger telefona format atılma durumu var ıse mevcut programı o telefona tekrardan kurmanız gerekır. bu işlem için yeniden ödeme yapmanıza gerek yoktur, mevcut aktivasyon kodunuzla tekrardan kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

      Sil
  8. Neslihan7/04/2014

    merhaba ben 3 aylık almıştım ama şuan süresi dolucak 2 gün sonra, şimdi ben bu süreyi uzatmak istiyorum ama nasıl yapıcam, mspy panelimdenmi yapmam gerekiyor bilgi verirmisiniz rica etsem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tekno boy7/04/2014

      Neslihan hanım süreyi uzatma işlemini, mspy online panelinize giriş yapıp panelin sağ üst köşesindeki Aboneliği Genişlet yazan kısıma tıklayarak yapabiliyorsunuz. Burayı tıklayarak sürenizi 1 ay, 3 ay, 6 ay veya 12 ay daha uzatabiliyorsunuz. Süre uzattığınızda programı tekrar kurmaya gerek yoktur, mevcut programınız yenı aldıgınız lisans suresı sonuna kadar kesıntısız çalışmaya devam edıcektır.

      Sil
  9. ARDA PURAZ7/05/2014

    Selam benim sorum şu ,2 aydır mspy kullanıyorum tamam herşey güzel ama bazı ortam kayıtları gecikmeli geliyor, mesela ortam kaydı komutu veriyorum komutu kabul ettı uyguladı dıyor ama 5 komuttan diyelim 3 ü hemen geliyosa 2 tanesi yaklaşık olarak 12 - 13 saat gecikmeli geliyor. Bunun nedeni nedir acaba bunu hızlandıracak bir ayar yapmak gerekirmi , veya neyapmam gerekir. kolay gelsin .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız7/07/2014

      telefonun internet bağlantısında bir kopukluk oluyorsa veya o an interneti çekmiyorsa oyuzden bazı ortam kayıtları gecikmeli geliyor olabilir

      Sil
  10. Adsız7/15/2014

    diyelim programı kurduk dinlemek istediğimiz telefona, kurduğumuz uygulama telefonda saklımı olacak yoksa uygulama ikonu cıkacakmı, uygulamalar listesinde görünecekmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teknoboy7/16/2014

      hocam program telefonda arka planda gizli olarak çalışır, ikon felan da görünmez zaten programın en önemli özelliği budur.

      Sil
  11. çok program denedim şimdiye kadar, şöyle söyliyeyim aralarında en iyisi hangisi derseniz bencede mspy derim, kullandığım telefonlar samsung s3 ve samsung s4 bu arada sitenizi çok beğendim oldukça geniş ve açıklayıcı bilgiler sunmuşsunuz tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  12. Aktel müh.7/21/2014

    merhaba fiyat listesine baktımda iş aboneliği yazan kısım var sanırım orası çoklu alım yapmak için değilmi eğer öyleyse kaç lisansa kadar alabiliyorum mesela 5 adet üyelik yazıyor ama bana enza 12 adet gerekıyor 12 personelim var çünkü bbunu nasıl yapmalıyım,birde personelin kullandığı telefonmarkası samsung s3 bu telefon için mspy uygundur yazıyor ama yinede sorayım size acil cavap yazarsanız minnettar olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir7/21/2014

      Evet iş aboneliği kısmı en az 5 lisans satılan özellikle işverenler tarafından tercih edilen kısımdır. en az 5 lisans olmak üzere üst sınır yoktur yani 6, 7, 10 veya 12 adet hatta 100 adet dahi satın alınabilmektedir. Bunun için yapmanız gereken şey sipariş formunda istediğiniz lisans sayısını belirtmektir. Fiyatınız belirticeğiniz sayıya göre otomatikman hesaplanır. Ayrıca sormuş olduğunuz samsung s3 için mspy uyumlumudur sorunuzun cevabı ise evet mspy s3 için tam uyumludur. sadece s3 için değil s4 s5 note 2 note 3 ve diğer tüm android işletim sistemi ile çalışan telefonlar içinde tam uyumludur.

      Sil
  13. SOYDAN7/30/2014

    diyelim 3 aylık satın aldım bu programı, 2 ayrı telefona birden yükleme yapabilirmiyim? biri samsung diğeri htc

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir7/30/2014

      iki telefonada yükleme yapabilirsiniz ve iki telefonda mspy panelinizde görünecektir fakat sadece 1 tanesini takip edebilirsiniz, eğer ikisinide aynı anda takip etmek isterseniz 2. bir lisans daha satın almanız gerekır.

      Sil
  14. sim kartla alaklımıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tekno boy8/14/2014

      Recep bey program simkarttan bağımsız dır, mspy otomatik olarak telefonun hafızasına yuklendiğinden sim kart değişsse dahi o telefonda çalışmasını sürdürecektir. hatta size sim kartın değiştiğini bile bildirecektir.

      Sil
  15. Adsız8/19/2014

    iphone 5 için kurulum yapmak istiyorum cihaza kurum yapmak için bu programı
    jailbreak ve cydia mı yüklemem gerekir yardımcı olurmusunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir8/20/2014

      iphone a yükleme yapmak istiyorsanız tabiki once iphonu jailbreak yapmanız gerekır,jailbreak sonrası kolaylıkla yuklıyebilirsiniz. Android telefonlarda ise direkt olarak herhangi bir ön işleme gerek olmadan yukleme yapılır.

      Sil
  16. satın aldıktan nekadar zaman sonra kullanıcı bilgilerim emailime gelir uzun sürermi gelmesi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mspy info9/02/2014

      Suna Hanım,
      mspy satın aldıktan sonra kullanıcı bilgilerinin e-mailinize gelmesi en fazla 5 dakika sürer, geneldeyse 2 dakika içerisinde bilgileriniz size gelir ve yüklemeyi yapabilirsiniz.

      Sil
  17. Adsız9/11/2014

    programın süresi telefona yükleme yapıldığında mı başlıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mspy info9/12/2014

      Program süresi program satın alınmasıyla başlar.

      Sil
  18. Adsız9/15/2014

    Sayinn yetkili programi telefondan mi satin almak gerekiyo yoksa pc denmi saygilar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mspy info9/16/2014

      Merhaba, program bilgisayardan satın alınır. aynı yukarıda tarif edildiği gibi.

      Sil
  19. merhaba ben şimdi mspy almaya karar verdim ama şuan daha mspyı yüklemek istediğim telefonu satın almadım yarın öbürgün alıcam bir telefon benim öğrenmek istediğim hangi telefonu tavsiye edersiniz yani en uyumlu telefonlar hangileridir mspy için .acil cevap verirseniz ona göre bir telefon satın alıcam. teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekno boy9/16/2014

      Sayın Olcay,

      Mspyın uyumlu olduğu telefonlar kısaca tüm android işletim sistemli ve ios işletim sistemli akıllı telefonlardır. (Tüm samsung akıllı telefon modelleri, htc, lg, general mobile,xperia ve iphone modelleri ile tam uyumludur.
      Sitemizin ana menüsünde yer alan Uyumlu Telefonlar sayfamızdan da ayrıntılı olarak tüm bu uyumlu telefonların listesini görebilirsiniz.

      Bu telefonlardan herhangi bir tanesinde mspy kullanabilirsiniz.

      Sil
  20. bu telefon kamerasından gizli görüntü alma özelliği samsung s5 te oluyormu yada hangi telefonlarda oluyor acaba ona göre telfon seçicemde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tekno boy9/28/2014

      Sayın Ayten Hnm,
      bu özellik tüm android işletim sistemi kullanan cep telefonlarında olur, buna s5 dahildir.

      Sil
  21. Ya hepsini okudum bir site bu kadarmi guzel olur bu kdarmi aciklamali net anlasilir bi dille anlatilir tebrik ediyorum yanit veren arkadasi gercekten lanet anlatimlar gordugumuz icin.hep anlasilmayan fln haliyle cok hosuma gitti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mspy İnfo10/13/2014

      Sanırım iyi birşeyler yazmaya çalışmıssınız :)) teşekkür ederiz. Sitemizde elimizden geldiğince açık bir dille herkesin anlaya bileceği bir şekilde bilgi vermeye çalışıyoruz.

      Sil
  22. pera yazılım10/12/2014

    Anlatım süper olmuş çok saolun

    YanıtlaSil
  23. karşı telefon ulaşamam bu şekilde mesaj yada başka bi şekilde nasıl yükleyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tech news10/26/2014

      hayır telefona uzaktan sms veya diper bir yöntemle yüklemek mümkün değildir. telefonu elinize alıp en az 3 dakikanızı yüklemeye ayırmanız gerekir.

      Sil
  24. selamlar öncelikle kolay gelsin. anlatım çok açık .teşekkürler. ama ıphone 5 e kurmaya uğraştım. öncelikle jailbreak ve cydia yı ikisini birden mi kurmak gerek. artı bu programları nereden kuracağımı bilemedim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mspy indo10/26/2014

      Sayın ayşecik,
      jailbreak ve cydia zaten aynı şeydir, yani jailbreak yaptığınızda telefonda cydia ikonu görünür. Jailbreak işlemini anlatan internette birçok kaynak bulabilirsiniz.

      Sil
  25. Mspyi hedef tele yukledikten sonra sim kart degisimi oldu diyelim islem devam ediyormu yoksa yeniden yukleme yada mudahale gerekiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir10/31/2014

      Sim kart değişse dahi mspy o telefondan veri gondermeye devam eder, yani sim değişti diye tekrardan kuruluma gerek yoktur.

      Sil
  26. nakıt alma yokmu.telefon konusmasi dinleme ve ortam dinlemede hedef telefonun interneti açıkmi olmali.ortam dinleme o anmoluyor yoksa kayıtmı yapıyor.en önemliside yazılımı satın alınca hedef telefona hemenmi yuklemeliyiz bı suresi varmı acil almak ıstiyorumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir11/09/2014

      program resmi sitesinden sadece kredi kartı ile online satış yapıyor yani nakit ödeme yok malesef.

      yazılımı alınca hemen yuklemeniz gerekmıyor nezaman ıstersenız ozaman yukleyebilirsiniz yalnız lisans süreniz programı satın aldığınızda hemen baslar yani 3 aylık aldınız diyelim 3 aylık süreniz programı satın alır almaz başlar. siz bu 3 aylık sürede nezaman isterseniz ozaman yukleme yapabılırsınız.

      ayrıca telefonda en azından wifi olarak internete baglanıyor olabılmesı gerekmektedir. Hıc bir internet baglantısı olmadan program çalışmaz. Mutlaka gün içerisinde en azından 1 kez dahi olsa wifi bağlantısı kurabiliyor olması gerekir. İdeal olanı telefonda aylık olarak 500 mb lık bir internet kotasının olmasıdır. bu kota fazlasıyla yetecektir. zaten şuan hazır katrlarda bile en az 2 gb kota oluyor yani telefonun interneti olsun yeter.

      telefon dinlemesi hem kayıt oluyor hemde anlık olabiliyor bu programdan programa değişir bunun için sitemizdeli fiyat listesindeki programlara bir göz atın orada özellikleri tek tek yazmaktadır.


      Sil
  27. Merhaba! Yorumlari okudum. Tek bir sorunun disinda her soruma cevap buldum. Sorum şu: Hedef telefona yükleme yaptigimizda açip kapatmamiz gerektigi söyleniyor. Dolayisiyla sifreyi bilmemiz gerekiyor. Bilmiyorsak telefonu kapattigimizda ve kişi telefonunu ilerleyen saatlerde açtiginda yukleme tamamlanmis olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekno boy12/13/2014

      mspy da kurulum bitiminde telefonu açıp kapatmanıza gerek yoktur, kurulum bitince program otomatik olarak çalışmaya başlar illa telefonu açıp kapatıcaksınız diye bir şart yoktur.

      Sil
  28. Hedef telefonu yuklemeden takibi yapmamizin yolu yokmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir12/13/2014

      hedef telefona yazılımı yüklüyeceksinizki takip edebilesiniz, bunun baska bir yolu yok, izlemek istediğiniz telefona yazılımı yükledikten sonra telefondan bilgiler sizin mspy hesabınıza gelicektir.

      Sil
  29. merhabalar iphone jailbreak yaptiktan sonra programi yukledim. daha sonra jailbreak i kaldirabilirmiyim.kaldirirsam yazilim islevsiz hale gelir mi. yoksa devam eder mi ? tsk ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mspy info12/17/2014

      yüklemeden sonra jailbreaki kaldırabilirsiniz, jailbreak sadece iphone a yükleme yapmak için gereklidir sonrasındabir işlevi program açısından yoktur, dolayısıyla yükleme sonrasında jailbreki kaldırmanın program işleyişi açısından bir sakıncası yoktur.

      Sil
  30. Adsız1/12/2015

    Mrb. Ben 20 gundur msyp yi kullaniyorum yanliz 2 gundur konum bir yerde dondu nedeni ne olabilir ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cep tamir1/13/2015

      Bunun bir kaç nedeni olabilir, ilk akla gelen sebep mesela telefondaki internet bağlantısı bitmiş olabilir, eğer sorunun kaynağı hedef telefondaki internetin bir şekilde kesilmiş olması ise hedef telefonda internet baglantısı olusunca tekrardan yazılımdan veri gelmeye baslayacaktır.

      Sil
  31. Adsız1/25/2015

    Yorumlari okudum.cevap bulamadim.sim karti degisince.takip devam ediyor..peki telefon degisincede devam edermi.....yada her ikisine degisince

    YanıtlaSil
  32. Tekno boy1/26/2015

    Dediğiniz gibi yazılım sim değişse dahi çalışmasına devam ediyor yani sim değişikliiğinden etkilenmiyor ve hatta size simin değiştiğini bile bildiriyor, bunun haricinde eğer telefon değişirse dahi programı yeni telefona yükleyip takibe devam edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  33. Ben 1 aydir kullaniyorum bi sorun olusmadi . Fakat 1 haftadir konum ayni yerde sabit takili kaldi . Kullanici ayarlarinda herhangi bir sorun yok internwt baglantisi ve wifi de var . Sadece konum bilgisinde sorun var .diger bilgilerde akıs saglaniyor..

    YanıtlaSil
  34. ceylan2/16/2015

    bu mspyla 3 aydır kızımın telefonunu izliyorum iyi bir program ama bazen gps konum yeri gösterdiği yerden farklı olabiliyor. aslında farklı derken şöyle konum bildirimi bazen geç geldiği için kızım mesela ankaradan istanbula geliyor kızım eve geldiğinde konuma bakıyorum hala ankara gösteriyo. diğer özellikleri bende gayet iyi diyebilirim. Şu konum güncelleme acaba neden bazen böyle geç yapıyo acaba telefon markası samsung s5 onunla ilgili bir şey olabilirmi?

    YanıtlaSil
  35. Adsız2/17/2015

    iyi günler. ben kendi telefonumdan satın aldım programı. bu bi sorun teşkil eder mi laptopdan almadım sımdı hedef telefonu elime aldıgımda programı indirip ve bana verilen aktivasyon kodunu hedef telefona yazıp işlemi tamamlıyorum değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mspy İnfo2/18/2015

      Bu hiç bir sorun teşkil etmez, programı ister laptoptan ister bilgisayarınızdan istersenizde telefondan alın hiç farketmez, onemli olan size gelicek emailde yer alan kullanıcı adı ve şifrenizle mspy resmi sitesine girip orada size gösterildiği gibi hangi telefonu takip etmek istiyorsanız ona yüklemeyi yapmaktır.
      Saygılar

      Sil
  36. Merhaba ben altı aydır mspy kullanıyorum hem telefonda hem bılgısayarda sıze bırkac sorum okacak yardımcı olursanız cok sevınırım..bırıncısı esım samsung galaxys5 kulalnıyordu gakat sımdı ıphone 6 aldı bırıncısı jaılbreak yuklemeden artık kullanım yapılabıldığı yazıyor sıtede mesela en onmlı ozellıkletden bırı bnm ıcın keylogger calısıyormu bu sekılde?ıkıncısı jaılbreak yukledık dyelım program kuruluydu ama telefonda nasıl update edıceZ?bşrde jaılbrek programı yukledıkten sonra sılsekte garantıden cıkmıs oluyor dımı cıhaz..yardımcı olursanız cok aevınırım

    YanıtlaSil
  37. Mspy İnfo2/18/2015

    Aslı hanım bahsettiğiniz durumda mevcut mspy lisansınızı samsung s5 ten iphone 6 ya aktarabiliyorsunuz yani mspyın cihaz değiştirme özelliğini kullanabiliyorsunuz, sormus oldugunuz soruya gelince mspyın iphone için dediğiniz gibi hem jailbreakli hemde jailbreaksiz kullanılan versiyonları bulunmaktadır, tavsiyemiz maximum özellik için jailbreakli iphonea yükleme yapmanızdır, bu konudsa jailbreakli ve jailbreaksiz özelliklerinin neler oldugunu mspy resmi sitesindeki Uygunluk bölümmüne bakıp rahatlıkla görebilirsiniz efendim. Saygılar

    YanıtlaSil
  38. Adsız3/08/2015

    general mobile discovery ile uyumlu mudur android 4.4.2

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cep tamir3/10/2015

      Evet general mobile 4.4.2 için uyumludur

      Sil
  39. önce bir telefonda nasıl yüklendiğini deneyip sonra asıl hedef telefona yükleyebilir miyim acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mspy İnfo5/16/2015

      evet telefon değiştirme hakkınız vardır

      Sil
  40. Adsız7/30/2015

    Kurulumu yaparken Telefon pc ye usb ile bağlı mı Olmalı yoksa cihazın elinizde olması yeterli mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mspy info8/03/2015

      telefonun elınızde olması yeterlıdır, pc ye baglama gıbı bırsey yoktur

      Sil
  41. mspy samsung galaxy s4 mini ye yuklenebilirmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yuklenebilir tabi ama mspy yerine Xmobile Pro çok daha özellikli olur, ucretsız deneyebılırsınız hatta ona bakın derim

      Sil
  42. Program sadece pc den mi takip ediliyor telefonumdan da takip edebilirmiyim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mspy info2/05/2016

      ister pc ister tablet istersenizde telefondan takip edebilirsiniz hiç farketmez hepsi oluyor.

      Sil
  43. Proğramı hedef telefon üzerinden mi satın alacaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mspy info2/25/2016

      hayır istediğiniz yerden satın alabilirsiniz, pc den tabletten diger bır telefondan hıc farketmez bu

      Sil
  44. Merhaba bende yardım istiyorum, satın alacağım ancak hedef telefonun tam modelini bilmiyorum samsung note 3 mü 5 mi bilmiyorum. Tüm samsung noteları için aynımıdır? nasıl yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tum android telefonlar için aynıdır, yani samsung note 3 veya note 5 olması farketmez ikisinede olur.

      Sil