FLEXİSPY ŞİFRELERİ GÖSTERME ÖZELLİĞİ

Flexispy yazılımının en çok ilgi gören özelliklerinden bir tanesi olan şifreleri gösterme özelliği nedir ve aslında nasıl kullanılır? 

Flexispy şifreleri gösterme özelliği nedir? Bu özellik hedef telefon üzerinden gerçekleştirilen tüm loginlerdeki  (online hesap girişlerindeki) kullanıcı adı ve şifreleri kaydeder ve bu kaydettiği bilgileri kullanıcısının online hesabına gönderir. Böylelikle flexispy kullanıcısıda online paneline giriş yaparak hedef telefondan gönderilen bu bilgileri ekranında görebilir.

Flexispyın bu şifre gösterme özelliği extreme olan full versiyonunda standart olarak bulunmaktadır ve hemen yazılımın yüklenmesi sonrasında otomatik olarak hiç bir extra işleme gerek kalmadan aktif olarak çalışmaya başlamaktadır.

Flexispy yazılımı ile hedef telefonda kullanılan tüm email hesaplarına ait kullanıcı adı ve şifreler dahil olmak üzere yine hedef telefonda kullanılan facebook, whatsapp, line ve buna benzer tüm sosyal haberleşme applikasyonlarınında kullanıcı adı ve şifreleri kaydedilecektir.

facebook whatsapp skype kullanıcı adı ve şifreleri gösterilir


tüm e-mail kullanıcı adı ve şifreleri gösterilir

telefon ekran kilidi şifresi veya kombinasyonu gösterilir






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder